ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΠΑΚΑ Η ΑΠΕ

 

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠO 21 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

 

(14,5 ΜΗΝΕΣ)!

 

BAKASP2

 

 

Επιτέλους εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, επικράτησε δίκαια με 2-1 επί του ισχυρού ΑΟΝ Αργυρούπολης. Ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, που εκτός έδρας έχει σημειώσει τρία νικηφόρα αποτελέσματα και στην έδρα της (το γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω) πήρε το… τρίποντο (3 βαθμούς) στην 7η φετινή της εμφάνιση (εντός έδρας: μία – 1 – νίκη, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και γκολ 7-13). Χρονολογικά βέβαια το στατιστικό έχει περισσότερο… βάθος, καθώς ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας έπειτα από 14,5 μήνες περίπου και συνολικά 21 αγωνιστικές, μιας και το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα με γηπεδούχο την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έχει καταχωρηθεί την περασμένη σεζόν (2016-2017), όταν ο σύλλογος έπαιζε στην Α΄ Αθήνας και για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου (2 Οκτωβρίου 2016) είχε κερδίσει το Ρουφ με 1-0 (στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων).
Επειδή, όμως, σημασία έχουν… τα φρέσκα κουλούρια, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα επιβεβαίωσε στον αγώνα με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ότι ανεβαίνει συνεχώς αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα, έφτασε δίκαια στη νίκη και μάλιστα διατήρησε για 4η σερί αγωνιστική το αήττητο (3 νίκες, μία – 1 – ισοπαλία), πετυχαίνοντας την 2η συνεχόμενη νίκη της.
Η ΑΠΕ ήταν καλύτερη στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα, οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου είχαν περισσότερη… δίψα για τη νίκη από τους αντιπάλους τους και γενικά, εκτός της ισοφάρισης (που προήλθε από αδράνεια και λάθος συνεννόηση στην άμυνα), ο σταθερότατος νεαρός τερματοφύλακας Γιαννακαρώνης δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από μία ομάδα όπως ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, που βάσει της έως τώρα βαθμολογικής του θέσης, είχε τον τίτλο του φαβορί πριν την συνάντηση.
Στο 22΄ ο έμπειρος Τάσος Κακαβάς έκανε ωραία κάθετη μπαλιά και ο Παναγιώτης Μπάκας (φώτο) με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 72΄ ο Αρβανίτης έπιασε στον… ύπνο την άμυνα της ΑΠΕ και ισοφάρισε (1-1). Η Αγία Ελεούσα συνέχισε έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε με όλες τις δυνάμεις της και έφτασε στον στόχο της. Στο 89΄ ο Κύβελος έκανε κούρσα στην πτέρυγα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από αριστερά έκανε την σέντρα, ο Τζώρτζης απέκρουσε την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Μπάκα στο ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με ψύχραιμο σουτ, πέτυχε το 2-1, που πανηγύρισαν έξαλλα στις εξέδρες οι δεκάδες φίλοι της Αγίας Ελεούσας. Καλή ήταν η διαιτησία του Μπαϊρακτάρη (Γαλάνης, Ίσσα).
Έπειτα από 12 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ανέβηκε ακόμη παραπάνω στον πίνακα και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση με 15 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες και τέρματα 14-18. Την επόμενη αγωνιστική (13η) η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα παίζει εκτός έδρας με την Άμιλλα Περιστερίου και η ομάδα της πόλης μας έχει μοναδικό στόχο τη νίκη.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας, Μπενδελάς (60΄ Μιχαήλ), Καρύδης, Κάνδιας, Τζουμανάϊ (78΄ Γιαννόπουλος), Κύβελος, Κακαβάς, Τυριακίδης, Καρατζάς (90΄ Κορωνιός), Μπάκας (90΄ Δαρδανός).
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΗΣ: Τζώρτζης, Πριόβολος, Νιφόρος (46΄ Λαγανάς), Απέργης Ν., Κοντογιώργος, Αρβανίτης, Απέργης, Καπίρης (31΄ Λεβετσοβίτης), Παλαμάρης, Κλείτσικας (53΄ Ρούσσος), Κουσούνης (31΄ Μιχαηλίδης).