ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

 

ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

APDA

 

 

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλλει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα προκειμένου να λειτουργεί δομημένα και οργανωμένα σε όλα τα επίπεδα, μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ιδιαιτέρως από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και ανέλαβε η νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας. Στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πέρα όμως από το ανδρικό τμήμα, «χτίζονται» σε καθημερινή βάση και οι ακαδημίες της, ενώ παράλληλα το ΔΣ κινείται με μεγαλύτερη… εξωστρέφεια με στόχο να κάνει κοινωνούς και αρωγούς αυτής της προσπάθειας όλους και περισσότερους φίλους του λαοφιλούς σωματείου. Σε αυτή τη νέα πορεία η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα βρίσκει τεράστια ανταπόκριση από φίλους, φορείς, θεσμούς αλλά και μεγάλες εμπορικές εταιρείες, που στηρίζουν το χορηγικό της πρόγραμμα για την σεζόν 2017-2018.
Πιο πρόσφατη συνεργασία, αυτή με τις εταιρείες Mega Brokers και και 3 αλφα, οι οποίες στηρίζουν οικονομικά τις ακαδημίες του συλλόγου. Σε σχετική ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αναφέρονται τα εξής: “ Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ευχαριστεί τις εταιρείες Mega Brokers του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και 3 αλφα ρύζια - όσπρια για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν στην ομάδα μας, μέσω διαφήμισης στις εμφανίσεις των τμημάτων της ακαδημίας μας”.
Η γνωστή εταιρεία τροφίμων (ρύζια – όσπρια) 3 αλφα ιδρύθηκε το 1968, με αντικείμενο την επεξεργασία - τυποποίηση οσπρίων, ρυζιών και είναι η κορυφαία στο είδος της στην χώρα μας. Το ανθρώπινο δυναμικό της 3αλφα απαρτίζεται από 120 μόνιμους εργαζόμενους και 40 ειδικούς συνεργάτες. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της έχουν έκταση 14.000 τ.μ. με υπερσύχρονο εργοστάσιο τελευταίας τεχνολογίας και αυτόματες γραμμές παραγωγής και επεξεργασίας.
Η Mega Brokers είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, την οποία ίδρυσε και συνεχίζει να είναι στυλοβάτης της ως Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος, ο συμπολίτης μας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος παράλληλα είναι και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας. Το δίκτυο της Mega Brokers αποτελείται από 1.100 συνεργάτες (μεσίτες, πράκτορες και ασφαλιστικούς συμβούλους), που παρέχουν μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών λύσεων, προσαρμοσμένων στα μέτρα περισσότερων από 200.000 πελατών που την εμπιστεύονται. Να σημειώσουμε ότι η Mega Brokers εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμος χορηγός και υποστηρικτής των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.