ΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑ

 

Η ΑΠΕ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

AP25A

 

 

Συνεχίζει ασταμάτητα την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ η ιστορική ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής νίκησε στην Χρυσούπολη την γηπεδούχο Άμιλλα Περιστερίου με 2-1. Η νεανική ομάδα της ΑΠΕ διεύρυνε το αήττητο της για 5η αγωνιστική έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία, παράλληλα σημείωσε την 3η σερί νίκη της, ενώ σε αυτές τις πρώτες 13 αγωνιστικές και σε σύνολο 6 εκτός έδρας αγώνων, η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας πέτυχε την 4η εκτός έδρας νίκη της, έχοντας ακόμη μία (1) ισοπαλία και μία (1) ήττα (τέρματα 9-6 υπέρ της για το στατιστικό των εκτός έδρας αγώνων). Η τελευταία εκτός έδρας ήττα της ΑΠΕ χρονολογείται από την 2η αγωνιστική (1 Οκτωβρίου 2017) όταν οι «κυανόλευκοι» είχαν χάσει με 2-0 από τον Κολωνό.
Η ομάδα του Τάκη Γιαννόπουλου δείχνει συνεχή βελτίωση και σε ένα ακόμη παιχνίδι μπήκε στο γήπεδο - εκτός από… διαβασμένη - και αποφασισμένη να πάρει τη νίκη, όπου τελικά έφτασε δίκαια στην επικράτηση (1-2). Έτσι η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο τελευταίο της αγώνα πριν τις διακοπές των εορτών (οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν πάλι τον Ιανουάριο) πέτυχε μία ακόμη νίκη, ανέβηκε αισθητά στην βαθμολογία (είναι πλέον 10η και έβαλε από κάτω της στην βαθμολογία έξι – 6 – ομάδες, ενώ σε απόλυτο αριθμό βαθμολογικής συγκομιδής – έχει 18 – και ο 4ος στην βαθμολογία έχει 21 βαθμούς) και ο σύλλογος με ανεβασμένο ηθικό θα κάνει Καλά Χριστούγεννα και γιορτές, βλέποντας ότι στις υπόλοιπες 17 αγωνιστικές έχει τα φόντα να ανέβει κατά πολύ στον βαθμολογικό πίνακα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έπαιξε έξυπνα και καλά, ενώ είχε πάλι σε εξαιρετική μέρα τον 21χρονο επιθετικό της Παναγιώτη Μπάκα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, φτάνοντας ο ίδιος από την ημέρα που έχει αποκτηθεί (είναι δανεικός από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου) τα 6 γκολ σε 8 αγώνες.
Στο 43΄ ο Τάσος Κακαβάς ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάκας σημειώνοντας το 0-1. Στο 50΄ ο Μιχαήλ είχε δοκάρι και στο 64΄, έπειτα από λάθος στην άμυνα, ο Λιάτσης με πλασέ πέτυχε το 1-1. Η Αγία Ελεούσα δεν κάμφθηκε, συνέχισε να παίζει έξυπνα και στο 80΄ ο Μπάκας, βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης, με πανέμορφο σουτ… λόμπα από 40 μέτρα, «έγραψε» το τελικό 1-2.

 

BAKASP2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Παναγιώτης Μπάκας


Άριστη η διαιτησία του πολύπειρου Σφακιανάκη, ο οποίος απέβαλλε στο 85΄ με 2η κίτρινη (για επικίνδυνο παίξιμο) τον Κακαράκη (η 1η κίτρινη στο 83΄ για διαμαρτυρία) των γηπεδούχων, ενώ ο εν λόγω ρέφερι στο 80΄ είχε αποβάλλει και τον προπονητή της Άμιλλας (Σώκος) από τον αγωνιστικό χώρο για έντονη διαμαρτυρία.
Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έπειτα από 13 αγωνιστικές είναι στην 10η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες και τέρματα 16-19.
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ιορδανίδης, Κλαυδιανός, Κακαράκης, Ασημακόπουλος, Σώκος, Κούτρης, Νικολάου (69΄ Ζέρβας), Κατσαμάς (46΄ Μπριστογιάννης), Δέγκλερης (71΄ Χρυσαφίδης), Βλάχος, Κοτζαμάνης (46΄ Λιάτσης).
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας (46΄ λ.τ. Μιχαήλ), Μπενδελάς, Κάνδιας, Καρύδης, Τζουμανάϊ, Κακαβάς, Κύβελος, Τσιάβος (63΄ Γιαννόπουλος), Μπάκας (89΄ Τουβάκης), Τυριακίδης.