ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ

 

KARAPE

 

 

Η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο Κώστα Καρασμάνογλου. Ο 41χρονος πρώην παίκτης της ομάδας της πόλης μας, «έφυγε» από κοντά μας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Ο Κώστας Καρασμάνογλου είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2016, στην συμβολή των οδών Π.Π. Γερμανού και Μεγ. Αλεξάνδρου στην Αγία Βαρβάρα, σε τροχαίο. Ο Κώστας Καρασμάνογλου είχε μεταφερθεί από εκείνη την στιγμή στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις και κατέληξε λίγες μέρες αργότερα, στις 15 Ιανουαρίου 2017.
Το πρωί (στις 9.45) της προσεχούς Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του στον Ι. Ν. Αγίας Αικατερίνης στο Αιγάλεω, ενώ την επόμενη μέρα, το απόγευμα (στις 7) της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018, στα Ριμινίτικα, η ομάδα των βετεράνων της ΑΠΕ και η νυν ομάδα της Αγίας Ελεούσας, θα δώσουν φιλικό αγώνα στην μνήμη του αξέχαστου Κώστα. Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα μεταξύ των βετεράνων της ΑΠΕ και της ΑΕΚ στην μνήμη του Κώστα Καρασμάνογλου, που έγινε την Μεγάλη Δευτέρα του 2017.

 

F1

 

F2

 

 

F3

 

F5

 

F16

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕ

 

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ η νεανική ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στην πρώτη της επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την 14η αγωνιστική, νίκησε δίκαια εντός έδρας με 1-0 την πρωτοπόρο Κοψαχείλα. Οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και το τελικό σκορ τους αδικεί. Έχασαν πέναλτι με τον Μπάκα, ο οποίος αργότερα είχε και δοκάρι, κακώς τους ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Κάνδιας, ενώ χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του νεαρού Τσιάβου. Μάλιστα ο νεαρός φορ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 92΄. Το γκολ της νίκης για την ομάδα της πόλης μας πέτυχε με πέναλτι ο Γιώργος Κυβέλος στο 86΄. Από την άλλη πλευρά, η πρωτοπόρος Κοψαχείλα «μπλοκαρίστηκε» από την… διψασμένη ΑΠΕ και έτσι η ομάδα της πόλης μας σταμάτησε το αήττητο σερί έξι (6) αγώνων των φιλοξενούμενων. Στην μοναδική καλή στιγμή της Κοψαχείλας σε όλο τον αγώνα, ο τερματοφύλακας της ΑΠΕ, Γιαννακαρώνης, έδειξε τα αντανακλαστικά του.

 

KIVEMEG

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο σκόρερ της ΑΠΕ, Γιώργος Κυβέλος


Η μεγάλη αυτή νίκη της ΑΠΕ συνέχισε το αήττητο σερί της, που έφτασε τους έξι (6) αγώνες (μία – 1 – ισοπαλία, 5 νίκες), ενώ ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της. Με το αποτέλεσμα αυτό και μία (1) αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α΄ γύρου, η ομάδα της πόλης μας έφτασε στην 9η θέση έχοντας 21 βαθμούς με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες και σύνολο τερμάτων 17-19.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας, Μπενδελάς, Κάνδιας, Καρύδης, Τζουμανάι (75΄ Τουβάκης), Κακαβάς, Κυβέλος, Γιαννόπουλος (89΄ Τυριακίδης), Μπάκας (90΄ Μιχαήλ), Τσιάβος (90΄ Μακρής).


 Την επόμενη αγωνιστική (15η) η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα παίζει εκτός έδρας με την ΑΕ Μεταμόρφωσης.