ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΡΚΙΛΗ

 

ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΣΕ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

KIRKIAPE

 

 

Τα τυπικά απομένουν για να ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ο Άγγελος Κιρκιλής. Ο 20χρονος ταλαντούχος μέσος πριν λίγες μέρες εκδήλωσε προς την διοίκηση της Ιεράπολης την πρόθεση του να αποχωρήσει από την αιγαλιώτικη ομάδα, για προσωπικούς του λόγους όπως εξήγησε ο ίδιος στους ανθρώπους την πρώην πλέον ομάδας του. Μετά το… διαζύγιο του με την Ιεράπολη ο Κιρκιλής ήρθε σε επαφή με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας συνέλεξαν τις απαραίτητες πληροφορίες τους και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες θα υπάρχει η σχετική θετική κατάληξη για τη νέα μεταγραφή της ΑΠΕ, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.
Ο Άγγελος Κιρκιλής, που έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, έπαιξε στην Ιεράπολη τα τελευταία 4,5 χρόνια. Την σεζόν 2014-2015 στην Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 23 συμμετοχές και 4 γκολ, την περίοδο 2015-2016 είχε 21 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ πέρυσι (2016-2017), όπου η Ιεράπολη πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, ο Κιρκιλής είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ. Σε αυτό το πρώτο φετινό διάστημα (α΄) της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, ο Κιρκιλής αγωνίστηκε με την φανέλα της Ιεράπολης στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ σε 13 παιχνίδια.
Ο Κιρκιλής θα είναι η 2η μεταγραφή της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε αυτήν την μεταβατική περίοδο, καθώς έχει προηγηθεί η απόκτηση του Αλέξανδρου Ρούσσου από τον Άγιο Δημήτριο.