ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ: ΚΑΜΑΡΙ ΟΛΩΝ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

MARKA4

 

 

Αθόρυβα, αλλά έμπρακτα, ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας κ. Ηλίας Μαρκατσέλης, είναι από τους μεγάλους αρωγούς – χορηγούς της φετινής προσπάθειας της ιστορικής ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Ο κ. Ηλίας Μαρκατσέλης μέσω της εταιρείας του 4 MAM στηρίζει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στην φετινή κομβική αγωνιστική περίοδο για την σεζόν 2017-2018. Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τον τελευταίο ένα (1) χρόνο έχει ανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με όλες και όλους τους συμπολίτες μας, θέλοντας να τους φέρει κοντά της, προκειμένου να στηρίξουν τον παλαιότερο θεσμό της πόλης μας. Έναν αθλητικό θεσμό και οργανισμό, που τουλάχιστον σε αυτό το κοινωνικό γίγνεσθαι της σύγχρονης εποχής, προσπαθεί με… νύχια και με δόντια να κρατήσει… ψηλά στον ιστό την σημαία της ομάδας, διαδίδοντας το μεγαλείο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη νέα γενιά της πόλης μας. Όλο αυτό βέβαια, μέσα σε δύσκολες καταστάσεις και δεδομένα, καθώς η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, εδώ και 15 χρόνια αγωνίζεται εκτός πόλης, περιμένοντας να επιστρέψει στην φυσική της έδρα, τα Ριμινίτικα.

 

MARKA1


Σε αυτό το αληθινό κάλεσμα από την νυν διοίκηση του συλλόγου, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Ηλίας Μαρκαλέτσης, ανταποκρίθηκε και συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Σε δηλώσεις του που μας παραχώρησε ο κ. Μαρκαλέτσης τόνισε: «Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι το καμάρι αυτής της πόλης, αποτελεί ιστορικό στοιχείο για την Αγία Βαρβάρα και είναι καθήκον, τουλάχιστον αυτών που αγαπούν το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, την ομάδα και με ευρεία έννοια την πόλη μας, να βοηθήσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον σύλλογο. Πάντα παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας μας και σε αυτή την χρονική στιγμή, έχοντας μιλήσει με τους ιθύνοντες το σωματείο και αναγνωρίζοντας ότι καταβάλλουν σπουδαίο έργο, μετέχω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, βήμα, βήμα, να ανεβαίνει όλο και περισσότερο, όπως και να αποτελεί το σημείο αναφοράς της Αγίας Βαρβάρας. Ελπίζω όλο και περισσότεροι να είναι αυτοί που θα στηρίζουν τον ιστορικό σύλλογο μας».

 

MARKA3


Η εταιρεία 4 ΜΑΜ, που εδρεύει στην Καλλιθέα, ιδρύθηκε το 2008 και ασχολείται με το εμπόριο και την παραγωγή τυποποιημένων τροφίμων (ΚΡΥΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - CLUB SANDWICHES – ΣΑΛΑΤΕΣ). Η πρώτη έδρα της εταιρείας ήταν στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Το 2014 μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Καλλιθέας, για να ανταπεξέλθει στις όλο και μεγαλύτερες εμπορικές απαιτήσεις των πελατών της, τηρώντας απαρέγκλιτα όλες τις προδιαγραφές. Στόχος της 4 ΜΑΜ είναι η συνεχής εξέλιξη σε όλους τους τομείς, που θα δώσουν τη δυνατότητα να παράγει προϊόντα με βάση την κορυφαία ποιότητα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με σύστημα ISO 22.000:2005

 

MARKA2


 4ΜΑΜ: Εμπόριο - Παραγωγή Τυποποιημένων Τροφίμων, Π. Τσαλδάρη 421 – Καλλιθέα, τηλ.: 210 4826022, 210 4826422 – FAX: 210 4826022, Ιστοσελίδα: http://www.4mam.com.gr, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

MARKA5

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο κ. Ηλίας Μαρκατσέλης (δεξιά) με τον Ταμία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Πάνο Καρατζά (αριστερά).

 

MARKA1

 

 

 4ΜΑΜ: Εμπόριο - Παραγωγή Τυποποιημένων Τροφίμων, Π. Τσαλδάρη 421 – Καλλιθέα, τηλ.: 210 4826022, 210 4826422 – FAX: 210 4826022, Ιστοσελίδα: http://www.4mam.com.gr, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.