ΜΕ ΤΟ… ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

 

ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

KOUNT18 arxiki

 

 

Παρά τις απουσίες βασικών μονάδων της (Κακαβάς, Τζουμανάϊ, Κυβέλος, Καρατζάς) η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ξεκίνησε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής η ιστορική ομάδα της πόλης μας κέρδισε δίκαια εκτός έδρας τον Χαλκηδονικό με 2-0 μπαίνοντας με φόρα σε αυτό το β΄ μισό της αγωνιστικής περιόδου. Τα γκολ για την ΑΠΕ σημείωσαν οι Καρύδης και Γιαννόπουλος, ενώ το ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα έκανε και ο 20χρονος πορτιέρο Νίκος Κουντουράς (φώτο), ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο εν λόγω τερματοφύλακας είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από την Αργυρούπολη, έχασε κάποιο χρονικό διάστημα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά επέστρεψε δριμύτερος στην διάθεση του προπονητή του Τάκη Γιαννόπουλου και ο τελευταίος έβγαλε… έναν ακόμη άσσο από το μανίκι του. Ο Κουντουράς μαζί με τον επίσης νεαρό και ταλαντούχο Γιαννακαρώνη, όπως και με τον έμπειρο Μπαλωμένο, συνθέτουν από τις καλύτερες τριάδες πορτιέρο στην κατηγορία, δημιουργώντας παράλληλα έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο στον τεχνικό τους Τάκη Γιαννόπουλο σχετικά με την θέση του τερματοφύλακα.
Στον αγώνα με τον Χαλκηδονικό αποβλήθηκε ο Τουβάκης με 2η κίτρινη κάρτα.
Έπειτα από 16 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 8η θέση με 24 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες και σύνολο τερμάτων 20-21.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Κουντουράς, Παπαδόπουλος, Μπενδελάς, Κάνδιας, Καρύδης, Τουβάκης, Γιαννόπουλος (90΄ Δαρδανός), Τυριακίδης (46΄ Κορωνιός), Τσιάβος (85΄ Μιχαήλ), Μπάκας (92΄ Γούσγουλας), Ρούσσος.