ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ… ΜΕ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΚΑΙ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ!

 

GERS ARXIKI

 

 

Δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, μπορεί να αγωνίζεται στην Β΄ ΕΠΣΑ, αλλά το «ειδικό ποδοσφαιρικό βάρος της», η φανέλα της και το όνομα της στο αθλητικό υπόβαθρο της Αττικής (και όχι μόνο, καθώς η ΑΠΕ έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια και σε εθνικές κατηγορίες) είναι τέτοια στοιχεία, που πάντα θα την κρατούν στο επίκεντρο.
Όλο και περισσότεροι είναι οι φίλοι και οι επιχειρηματίες της πόλης της Αγίας Βαρβάρας, που αυτήν την χρονική περίοδο, πλαισιώνουν και στηρίζουν την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του συμπολίτη μας κ. Επαμεινώνδα Γερολυμάτου (στην κεντρική φώτο ο κ. Νώντας Γερολυμάτος - αριστερά στην φώτο - με τον Ταμία και μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ κ. Πάνο Καρατζά - δεξιά στην φώτο), ο οποίος μέσω των επιχειρήσεων του που λειτουργούν σε Αγία Βαρβάρα (Ψητοπωλείο και Κρεοπωλείο) και Γαστούνη Ηλείας (Κρεατοπαραγωγική Φάρμα), συμμετέχει πλέον στο χορηγικό πρόγραμμα στήριξης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Από πολύ μικρός στον χώρο του Κρέατος, ο Νώντας Γερολυμάτος σε ηλικία 13 ετών και ενώ μαθήτευε στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας, μετακόμισε στον τόπο καταγωγής του στο Νομό Ηλείας, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Βθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα ασχολιόταν ενεργά με την επιχείρηση της οικογένειας του. Με την πάροδο ετών ο Νώντας Γερολυμάτος επέστρεψε στην Αγία Βαρβάρα και σε πολύ νεαρή ηλικία άνοιξε το πρώτο του κρεοπωλείο επί της οδού Ηρακλείου. Το πρώτο βήμα είχε γίνει επιτυχώς, η ποιότητα των κρεατικών προϊόντων της επιχείρησης Γερολυμάτου εκτιμήθηκε δεόντως από το καταναλωτικό κοινό της Αγίας Βαρβάρας, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατακόρυφα το πελατολόγιο και η φυσική εξέλιξη ήταν η επιχείρηση να μεταφερθεί σε πιο κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα επί της Ελ. Βενιζέλου 150. Με πνεύμα εργατικό, ανήσυχο, αλλά παράλληλα επιχειρηματικό, ο Νώντας Γερολυμάτος λαμβάνοντας γρήγορα τα κελεύσματα της εποχής, αναπτύχθηκε και στον τομέα της εστίασης, όπου πριν από χρόνια άνοιξε, επίσης στην πόλη μας, και το γνωστό ψητοπωλείο «ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ», που βρίσκεται επί της Ελ. Βενιζέλου 83.
Για την ιστορία να επισημάνουμε ότι η οικογενειακή επιχείρηση «ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ» έχει παράδοση στο κρέας από το 1949, όπου ασχολήθηκε με την εκτροφή και το εμπόριο ζώων όλων των ειδών (Μοσχάρια, χοιρινά, αρνιά, κατσίκια, κοτόπουλα, πρόβατα, ελάφια). Ακόμη η «ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ» δραστηριοποιείται και με την μηδική παραγωγή (δηλ. την καλλιέργεια με σκοπό την παραγωγή ζωωτροφής - Πολυετές τριφύλι, βρώμη, λόλοι, αραβόσυτος. κ.α.). Η «ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ» είναι κάτοχος όλων των πιστοποιητικών υγιεινής από τον ΕΦΕΤ για τα ζώα της, αλλά και για τα εργαστήρια της, μέσα στα οποία παράγει τα προϊόντα και συντηρεί τα κρέατα της. Είναι κάτι το οποίο γίνεται με πολύ μεράκι, προσωπική φροντίδα και υπευθυνότητα προς το καταναλωτικό κοινό.
Στα καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα, στο Κρεοπωλείο επί της Ελ. Βενιζέλου 150 και στο Ψητοπωλείο επί της Ελ. Βενιζέλου 83, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρεάτων, άριστη ποιότητα, μοναδική εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές.


 ΦΑΡΜΑ: ΑΓΡΑΜΠΙΔΟΥΛΑΣ 102, ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΗΛΕΙΑΣ, ΤΗΛ.: 2623033442


 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 150 - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΤΗΛ.: 210 5445673


 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 83 - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΤΗΛ.: 210 5612202, 210 5612040, 210 5612400-1

 

GEROL2

 

GER1