Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

APIARX

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» (Κουκλάκι). Πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, ένθερμοι φίλοι της ομάδας, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, αθλητές των τμημάτων υποδομών με τους κηδεμόνες τους, ήταν όλοι… εκεί, για να τιμήσουν την μεγάλο και πιο ιστορικό σύλλογο της πόλης μας, υποστηρίζοντας ακράδαντα και το σύνθημα – έννοια «Μια πόλη, μια ιστορία, μια ομάδα».
Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος και Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΑΠΕ κ. Παναγιώτης Δαλαταριώφ, ο οποίος άνοιξε την τελετή καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε ο επίσημος χαιρετισμός από τον Γεν. Γραμματέα και Διοικητικό Υπεύθυνο των ακαδημιών του σωματείου, κ. Μιχάλη Δαλαταριώφ, ο οποίος πολύ σύντομα αναφέρθηκε στο έργο του ΔΣ, που συμπλήρωσε ένα χρόνο θητείας, ενώ παράλληλα μετέφερε τις ευχαριστίες της διοίκησης και για την υποστήριξη της από τους δεκάδες χορηγούς της. Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Τάσο Λαζάρου, όπου επεσήμανε ότι στόχος της ΑΠΕ δεν είναι μόνο να φτιάξει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά να δημιουργήσει καλούς χαρακτήρες στην κοινωνία. Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ κ. Στέλιος Ευστρατίου (μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας και Καταπολέμησης της Βίας), ενώ ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης εξήρε την προσπάθεια που κάνει η Αγία Ελεούσα για την διάδοση του αθλητισμού στην πόλη και επεσήμανε την ιστορική της σημασία ως θεσμός.
Τέλος, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Γρηγόρης Μαγαλιός ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, μετέφερε τις ευχές εκ μέρους του ΔΣ και ζήτησε περισσότερη συσπείρωση και αποδοχή της Αγίας Ελεούσας, από όλους τους πολίτες του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Εν συνεχεία, ο Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Τάσος Λαζάρου και ο Γενικός Αρχηγός κ. Χρήστος Τσουκαλάς, βράβευσαν για την προσφορά τους, τον προπονητή της ΑΠΕ κ. Τάκη Γιαννόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη. Στην συνέχεια των βραβεύσεων, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης και οι Αντιπρόεδροι της ΑΠΕ κ.κ. Γρηγόρης Καίσαρης, Αλέκος Καρδαράς, επέδωσαν επαίνους σε αθλητές – ποδοσφαιριστές της ομάδας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, όπως και σε αυτούς, που αρίστευσαν σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας.
Στην εκδήλωση της ΑΠΕ παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, οι
Αντιδήμαρχοι της πόλης μας Θεμιστοκλής Ντάβιος, Δημήτρης Παγουρτζής, Σάββας Σαββίδης, Ανδρέας Λεωτσάκος, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ Στέλιος Ευστρατίου, ο συμπολίτης μας και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ κ. Θεόδωρος Βόσσος, οι Επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων Θεόδωρος Βασιλάκος, Γεώργιος Γεωργιαννάκης, Νίκη Σιαραμπή, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών) και πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας Κώστας Κακαράντζας, η Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αγίας Βαρβάρας Τασούλα Πετράκου, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Μανούσος Πανόπουλος, η Νομική Σύμβουλος της ΑΠΕ και εκπρόσωπος του Ερμή Κορυδαλλού Αικατερίνη Ξηράκη, ο εκπρόσωπος της Κύπρου Κορυδαλλού Τάσος Σιδέρης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Κρητών Αγίας Βαρβάρας Γιάννης Παπαθανασάκης, ο εκπρόσωπος και διαχειριστής του site «Προοδευτική» Πάρις Βαμβακόπουλος, ενώ ως ξεχωριστή και σημαντική πρέπει να σημειωθεί η παρουσία στην εκδήλωση του πρώην Προέδρου της ΑΠΕ, κ. Δημήτρη Τραγκουμανίδη. Σε αυτή την τελετή της ΑΠΕ, παρών ήταν και ο επιχειρηματίας και χορηγός του συλλόγου, κ. Μάρκος Θεοδωράκης (ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ), ενώ για την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης, οι επιχειρηματίες κ.κ. Ηλίας Μαρκατσέλης (4 ΜΑΜ), Γιώργος Κουφόπουλος (ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ) προσέφεραν τα προϊόντα για τον εκπληκτικό μπουφέ, ενώ οι Αφοι Πουλάκη ανέλαβαν την έκδοση των προσκλήσεων.

 

API2

 

API3

 

 

API4

 

API5

 

API7

 

API8

 

API9

 

API10

 

API11

 

API12

 

API14

 

API15

 

API16

 

API17

 

API18

 

API19

 

API20

 

 API21

 

API22

 

API23

 

API24

 

API25

 

API26

 

API27

 

API28

 

API29

 

API30

 

API31

 

API32

 

API33

 

API34

 

API35

 

API36

 

API37

 

API38

 

API39

 

API40

 

API41

 

API42

 

API43

 

 

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΑΠΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

 

AP1718A

 

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ΑΠΕ στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Αίμο Πετρούπολης για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, αλλά η Αγία Ελεούσα θα μπορούσε στο 94΄ να… κλέψει το τρίποντο της νίκης, αλλά ο Αλέξανδρος Ρούσσος, απώλεσε μοναδική ευκαιρία. Και η ισοπαλία, όμως, δεν είναι κακό αποτέλεσμα, ειδικά σε έναν αγώνα που ήταν πολύ σκληρός εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ ένταση υπήρξε και στην εξέδρα, χωρίς η κατάσταση να φύγει εκτός ορίων. Μέτριο από πλευράς εικόνας το α΄ ημίχρονο. Στην επανάληψη, στο 53΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής παίκτη τους με απευθείας κόκκινη κάρτα και στο αμέσως επόμενο λεπτό (54΄) η ΑΠΕ έκανε… δώρο στον Αίμο, καθώς έπειτα από κακή συνεννόηση και εκτίμηση στην άμυνα, οι Πετροπουλιώτες πέτυχαν το 1-0, σε μία αναπάντεχη φάση. Παρά το εις βάρος της σκορ, οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου, συνήλθαν γρήγορα, επωφελήθηκαν την αριθμητική υπεροχή τους, πίεσαν τον Αίμο, που με 10 παίκτες φυσιολογικά έπαιξαν κλειστά, και στο 84΄ ο Κυβέλος με ένα πανέμορφο σουτ από 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο Γ της εστίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η ΑΠΕ, συνέχισε την πίεση, έχει παράπονα από τον μην καταλογισμό ενός πέναλτι (χέρι αντιπάλου) και στο 94΄ έπειτα από ωραία πάσα… πάρε – βάλε του Γιαννόπουλου, ο Ρούσσος αστόχησε από κοντά.
Η ομάδα της πόλης μας έφερε την 2η εκτός έδρας ισοπαλία της, ενώ παρέμεινε αήττητη για 3η σερί αγωνιστική. Έπειτα από 18 αγωνιστικές η ΑΠΕ είναι στην 7η θέση με 28 βαθμούς (απέχει από την 3η θέση, μόλις 5 βαθμούς και κάπου εκεί μπαίνει ο ρεαλιστικός στόχος για το φετινό ταβάνι) με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 23-23.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας, Μπενδελάς (46΄ Δαρτσινής), Κάνδιας, Καρύδης, Τουβάκης, Γιαννόπουλος, Κυβέλος, Μπάκας, Μακρής (66΄ Τυριακίδης), Ρούσσος.
 Την επόμενη αγωνιστική (19η) η Αγία Ελεούσα παίζει εκτός έδρας με την δυνατή Αλσούπολη (4η στην βαθμολογία με 33 βαθμούς). Στον αγώνα του α΄ γύρου (4η αγωνιστική – 15 Οκτωβρίου 2017) η ομάδα της πόλης μας είχε ηττηθεί εντός έδρας με 1-2, ενώ το γκολ της ΑΠΕ είχε σημειώσει ο Τσιάβος.