ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

 

ROUS arxiki

 

 

Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 για την μαχητική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου η ιστορική ομάδα της πόλης μας, απέναντι στο ισχυρό σύνολο της Αλσούπολης, μπορούσε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν ήταν τυχερή στα σημεία… Οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου, σε αυτήν την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, έμειναν πίσω στο σκορ με 1-0, πέτυχαν το 1-1, έχασαν πέναλτι, πήραν κεφάλι στο σκορ (1-2) και ισοφαρίστηκαν με αυτογκόλ (2-2)!
Ήταν η 2η σερί εκτός έδρας ισοπαλία για την ΑΠΕ, που μετά τον Αίμο Πετρούπολης, πέρασε – σχετικά – αλώβητη (δηλαδή δεν έχασε) και από την έδρα της Αλσούπολης, δείχνοντας αν μήτι άλλο… ποδοσφαιρικό μέταλλο, ενώ παράλληλα παρέμεινε και αήττητη στον β΄ γύρο, καθώς σε 4 αγώνες (από την 16η αγωνιστική έως την 19η) έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Επιπρόσθετα να αναφέρουμε, ότι συνολικά εκτός έδρας η ΑΠΕ έχει πλέον θετικό πρόσημο, καθώς σε 10 παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες, σύνολο τερμάτων 15-11 υπέρ της και συγκομιδή 18 βαθμών.
Στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι της Αλσούπολης μπήκαν με πιο όρεξη, είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν στο (1-0) σκορ με κοντινό πλασέ του Χαλά στο 32΄. Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε γρήγορα. Οι «κυανόλευκοι» της πόλης μας, πίεσαν από το ξεκίνημα. Στο 51΄ ο Γιαννόπουλος έπειτα από καταπληκτική ενέργεια στην αριστερή πτέρυγα,… έσπασε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Ρούσσο (φώτο δεξιά) και ο τελευταίος με περίτεχνο πλασέ έκανε το 1-1. Στο 53΄ και μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Γιαννόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας, ο παίκτης της ΑΠΕ ανετράπη και καταλογίστηκε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ρούσσος, ο οποίος, όμως, σούταρε άουτ.
Παρά την απώλεια του πέναλτι, η ΑΠΕ συνέχισε τον καταιγιστικό ρυθμό πίεσης της και στο 54΄ ο Ρούσσος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Τσιάβος (αριστερή φώτο) με κεφαλιά πέτυχε το 1-2. Η Αλσούπολη προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, ο αγώνας δεν ήταν ποιοτικός λόγω του βρεγμένου τερέν, οπότε κυριάρχησε η δύναμη και τελικά στο 72΄ ήρθε η ισοφάριση (2-2). Οι γηπεδούχοι εξαπέλυσαν επίθεση, έγινε η σέντρα στην περιοχή της ΑΠΕ και ο Γούσγουλας, κάνοντας, μάλλον, κακή εκτίμηση, γύρισε την μπάλα με το στήθος, ο τερματοφύλακας Γιαννακαρώνης έκανε πλονζόν, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Έπειτα από 19 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 7η θέση με 29 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 5 ισοπαλίες, 6 ήττες και σύνολο τερμάτων 25-25.
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Μπούσουλας (75΄ Στρουγγάρης), Κατσαρός, Μούζος (75΄ Θωμάκος), Μπέλλος (75΄ Τσιπλάκης), Σιάνος, Μυλόβας, Καραϊσκος, Χαλάς, Παπαδόπουλος, Φούντογλου (60΄ Μέμη).
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας, Μπενδελάς, Κάνδιας, Καρύδης, Τζουμανάϊ (46΄ Μακρής), Μπάκας, Κύβελος, Τσιάβος (82΄ Κωνσταντινίδης), Γιαννόπουλος, Ρούσσος (90΄ Τυριακίδης).


 Την επόμενη αγωνιστική (20η) η Αγία Ελεούσα υποδέχεται τη Νέα Σμύρνη, την οποία στον α΄ γύρο (5η αγωνιστική – 22 Οκτωβρίου 2017) είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-0, χάρη σε γκολ του Κύβελου.