ΜΕ… ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ

 

Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 GIANSI18

 

 

Αν το πρωινό της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω δείτε τον προπονητή της Αγίας Ελεούσας Τάκη Γιαννόπουλο (φώτο) με… καπέλο, μην εκπλαγείτε! Έχοντας σημαντικές και σπουδαίες απουσίες για τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με την πολύ επικίνδυνη Λυκόβρυση – για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ – ο τεχνικός της ΑΠΕ, όχι μόνο θα φορέσει… καπέλο, αλλά πρέπει να βγάλει και… λαγούς, προκειμένου να καλύψει τα κενά των απουσιών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιαννόπουλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καρύδη, Γούσγουλα, Μιχαήλ, Φιλίππου, τον τιμωρημένο Τζουμανάϊ, ενώ προστέθηκε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που έχει υπηρεσία στην στρατιωτική του μονάδα.
Και μάλιστα σε ένα παιχνίδι, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα υποδέχεται μία αντίπαλο, που το τελευταίο διάστημα έχει ανοδική πορεία, έχοντας καταγράψει αήττητο σερί 6 αγωνιστικών. Και απέναντι στην δυσκολοκατάβλητη Λυκόβρυση ο Γιαννόπουλος είναι αναγκασμένος να παρατάξει την πιο δυνατή ενδεκάδα, προκειμένου η ομάδα της πόλης μας να επιστρέψει στα θετικά και νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την πρωτοπόρο Δάφνη Π. Φαλήρου.
Όσο αφορά το ματς του α΄ γύρου (7η αγωνιστική) η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είχε πάρει εκτός έδρας ισοπαλία από την Λυκόβρυση με σκορ 1-1. Οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου ήταν πολύ διαβασμένοι, είχαν μπει πολύ έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα, είχαν πολύ καλή εικόνα στο α΄ ημίχρονο, όπου όλες οι γραμμές συνεργαζόντουσαν άψογα μεταξύ τους και μάλιστα η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας προηγήθηκε. Στο 34΄ έπειτα από στημένη μπάλα, που εκτέλεσε ο νεαρός Δαρδανός από δεξιά, ο ικανότατος επιθετικός Παναγιώτης Μπάκας … άνοιξε λογαριασμό και με κεφαλιά – ψαράκι στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, πέτυχε το 0-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους, πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση (1-1) με τον Στούπα, στο 55΄. Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, η Αγία Ελεούσα είχε ανασταλτικά τις απαντήσεις, χωρίς να αφήσει την Λυκόβρυση να γίνει περαιτέρω επικίνδυνη, ενώ οι παίκτες της ΑΠΕ έβγαιναν σε αντεπιθέσεις, με το τελικό σκορ να «γράφει» 1-1. Στο 93΄ ο διαιτητής Μητροφάνης απέβαλλε για εξύβριση με απευθείας κόκκινη τον παίκτη της γηπεδούχου, Καπλάνη, ο οποίος όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα είπε: «ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ».
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κεμπάς, Παρδάλης, Κορδολαίμης, Τζένης, Αγγελής, Κοκκότης, Κάντριου, Καβαλάρης, Ραυτόπουλος, Σταματέλος, Γούσιας. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Κωτσιόπουλος, Στούπας, Καπλάνης, Μήτογλου.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας, Αναστασόπουλος, Κάνδιας, Καρύδης, Κύβελος, Μπάκας, Τσονόπουλος (57΄ Τουβάκης), Τσιάβος (91΄ Μπενδελάς), Μακρής (46΄ Κακαβάς), Δαρδανός (82΄ Κωνσταντινίδης).
Στο ματς για την 22η αγωνιστική, που αρχίζει στις 11 το πρωί, σφυρίζει ο Πατεράκης (Νιώτη, Αθανασόπουλος οι βοηθοί). Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 8η θέση με 32 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 29-28, ενώ η Λυκόβρυση είναι στην 9η θέση με 31 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 7 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 26-16.