ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗ

 

GIANNAK arxiki

 

 

Ευχαριστήθηκαν μπάλα όλοι όσοι σήμερα το πρωί Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 βρέθηκαν στο γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω για την συνάντηση της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Β΄ ΕΠΣΑ, όπου η γηπεδούχος ΑΠΕ Αγία Ελεούσα με πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, νίκησε με 3-1 την αξιόμαχη ομάδα της Λυκόβρυσης.
Μπορεί η μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΠΕ στην επανάληψη να… πέταγε φωτιές και συνολικά η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να σημείωσε 3 γκολ, αλλά πολλά εύσημα ανήκουν και στον νεαρό ταλαντούχο πορτιέρο της Αγίας Ελεούσας, Μαρίνο Γιαννακαρώνη (φώτο / πρώτος από αριστερά), ο οποίος πέρα της καλής γενικής του απόδοσης, απέκρουσε και δύο πέναλτι των φιλοξενούμενων, έχοντας έτσι μεγάλο μερίδιο από τη νίκη της ομάδας του.
Σε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν μοιρασμένο, μόλις στο 4΄ ο Κυβέλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Λυκόβρυσης, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε επίσης καλή στιγμή για να σκοράρει. Στο 22΄ έπειτα από σέντρα του Γιαννόπουλου, ο Τσιάβος (φώτο / δεύτερος από αριστερά) που… καιροφυλακτούσε στο δεύτερο δοκάρι, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για την ΑΠΕ. Στο 30΄ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων ο Σταματέλος έγινε δέκτης της μπάλας, σούταρε, απέκρουσε αρχικά ο Γιαννακαρώνης, η μπάλα έφτασε πάλι στα πόδια του Σταματέλου και ο τελευταίος επιχειρώντας πάλι σουτ, ισοφάρισε σε 1-1. Ήταν το χρονικό σημείο όπου η Λυκόβρυση είχε πάρει τα πάνω της και ακριβώς στο 45΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι έπειτα από ανατροπή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Πάγκας, αλλά ο Γιαννακαρώνης απέκρουσε λέγοντας το… πρώτο όχι και στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Η κατάσταση στην επανάληψη άλλαξε, η Αγία Ελεούσα μπήκε πιο δυνατά, πήρε τον έλεγχο του αγώνα, βγήκε μπροστά και στο 47΄ έπειτα από κόρνερ του Γιαννόπουλου ο Ρούσσος (φώτο / τρίτος από αριστερά) σημείωσε το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΠΕ, αλλά και την ψυχολογική ώθηση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Παρά το προβάδισμα, η ΑΠΕ δεν έμεινε πίσω, ο Τάκης Γιαννόπουλος… φρέσκαρε την μεσοεπιθετική γραμμή με την είσοδο του Καρατζά (φώτο / πρώτος από δεξιά), με τον νεοεισελθόντα να χάνει ευκαιρία στο 57΄ και ο ίδιος παίκτης, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Γιαννόπουλου, στο 62΄ με ωραίο πλασέ, να σημειώνει το 3-1. Ακολούθησαν ευκαιρίες με τον Ρούσσο στο 67΄ και τον Καρατζά στο 70΄. Στο 75΄ η μπάλα βρήκε το χέρι του Τυριακίδη και η Λυκόβρυση κέρδισε το 2ο πέναλτι στον αγώνα. Αυτή την φορά, το εκτέλεσε ο Σταματέλος, αλλά και πάλι ο Γιαννακαρώνης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε το σουτ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αυτήν την… άγρια ομορφιά, δηλαδή με φάσεις εκατέρωθεν, φτάνοντας στο 82΄ όπου ο Κωνσταντινίδης είχε το δεύτερο δοκάρι για την ΑΠΕ.
Παρά τις απουσίες η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έφτασε σε μία δίκαιη νίκη, δείχνοντας καλή αγωνιστική διάθεση.
Έπειτα από 22 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 6η θέση με 35 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 32-29.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Τυριακίδης, Μπενδελάς, Κάνδιας, Αγουρίδας, Τσιάβος (54΄ Καρατζάς), Κακαβάς (78΄ Τουβάκης), Κυβέλος, Μπάκας (65΄ Κωνσταντινίδης), Γιαννόπουλος (83΄ Καναρίδης), Ρούσσος.
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κεμπάς, Μιγκάκης (78΄ Παπαγεωργίου), Κορδολαίμης, Τζένης, Αγγελής, Κοκότης, Ζήκος (63΄ Ψαρομιχάλης), Καβαλάρης (71΄ Παπαχρήστος), Σταματέλος (78΄ Παπαθανάσης), Μήτογλου, Πάγκας.