ΈΝΑ ΑΡΝΙ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “Ο ΣΩΤΗΡΗΣ”

 

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

 

KREA arxiki

 

 

Οι φίλοι της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της ΕΠΣΑ, βρίσκονται παντού και ειδικά την φετινή αγωνιστική περίοδο, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που τείνουν έμπρακτη χείρα βοηθείας προς τον σύλλογο, είτε μέσω χορηγιών, είτε μέσω προσφορών, είτε μέσω δώρων για την αυριανή (Σάββατο 17 Μαρτίου 2018) μεγάλη χοροεσπερίδα του σωματείου, που διοργανώνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ”.
Ο κ. Σωτήρης Σωφρονάς (κεντρική φώτο), επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Παραδοσιακού Κρεοπωλείου “Ο ΣΩΤΗΡΗΣ”, επιχείρηση η οποία δραστηριοποείται στην Πετρούπολη με λιανική πώληση, αλλά και με χονδρική πώληση στα καλύτερα καταστήματα εστίασης της Δυτικής Αθήνας (μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια, restaurant, κτλ.), προέβη σε μία εξαιρετική ενέργεια επ’ ευκαιρίας του χορού της ομάδας και δωροθέτησε ένα αρνί για την λαχειοφόρο αγορά, που θα διεξαχθεί.
Ο κ. Σωφρονάς, με 30ετή πείρα στον χώρο των κρεάτων, έχοντας μάλιστα απασχοληθεί και στην πόλη μας για μια 10ετία (υπεύθυνος μεγάλου κρεοπωλείου), λειτουργεί την επιτυχημένη επιχείρηση του στην Πετρούπολη εδώ και μια 10ετία, ενώ παράλληλα προμηθεύει με κρέατα και συναφή προϊόντα καταστήματα εστίασης και στην Αγία Βαρβάρα.
Ο εν λόγω επαγγελματίας, που είναι και αγνός φίλαθλος του ποδοσφαίρου, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα των παραγόντων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και με χαρά δωροθέτησε ένα αρνί για την λαχειοφόρο αγορά του σωματείου στην αυριανή χοροεσπερίδα.
Ο Παραδοσιακό Κρεοπωλείο “Ο ΣΩΤΗΡΗΣ” βρίσκεται στο κέντρο της Πετρούπολης και συγκεκριμένα στην οδό Καραϊσκάκη, μόλις 5 μέτρα από την πολυσύχναστη οδό Πετρουπόλεως (στην δεξιά λωρίδα και στην άνοδο προς την κεντρική πλατεία της πόλης). Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε εκλεκτά και μόνο πρώτης ποιότητας κρέατα!

 

 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “Ο ΣΩΤΗΡΗΣ”: Καραϊσκάκη 74 Πετρούπολη, 210 5068320

 

KREB

 

KRE1

 

 

KRE2

 

KRE3

 

KRE4

 

KRE5

 

KREB

 

KRE6

 

KRE7

 

KRE8

 

KRE9

 

KRE10

 

KREB