ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ADM

 

 

Τεράστια η επιτυχία της χοροεσπερίδας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ». Η προσέλευση του κόσμου και των φίλων της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μάλιστα όπως τόνιζαν, εμφανώς ικανοποιημένοι οι παράγοντες του σωματείου, η μεγαλειώδης σε όγκο παρουσία των φίλων της ομάδας, θύμισε καλές και παλιές εποχές, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι οι συμπολίτες μας και αγνοί φίλοι του συλλόγου, τον αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει σε μία εξέχουσα προσωπικότητα του αθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος παραβρέθηκε στην λαμπρή αυτή γιορτή του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας και τίμησε με την παρουσία του πρωτίστως την ιστορία της ομάδας, καθώς η ΑΠΕ αποτελεί ένα από τα πιο παλιά μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας, έχοντας αποτυπώσει το δικό της «βαρύ» πέρασμα από τα αθηναϊκά γήπεδα, ενώ παράλληλα έχει εκπροσωπήσει επάξια την Ένωση με την πολυετή παρουσία της στα εθνικά πρωταθλήματα της Δ΄ και Γ΄ Εθνικής.
Στην κεντρική φωτογραφία (από αριστερά), ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτης Δημητρίου και το μέλος της Επιτροπής Διατησίας της ΕΠΣΑ κ. Γιώργος Μητροφάνης, ενώ να σημειώσουμε ότι από την ΕΠΣΑ το παρόν έδωσε επίσης και ο συμπολίτης μας κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλος του ΔΣ της Ένωσης.

 

APK8