ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

AMK

 

 

Ιδιαίτερη η μεγάλη βραδιά της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στην χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 17 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ», τελετή η οποία στέφθηκε με τεράστια επιτυχία.
Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της γιορτής, ήταν και η πρώτη βράβευση του συλλόγου, καθώς η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τίμησε τον γνωστό επιχειρηματία, μα πάνω από όλα παντοτινό φίλο της ομάδας κ. Γιάννη Κυριακούλη.
Ο κ. Γιάννης Κυριακούλης και η εταιρεία του ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ, μια από τις μεγαλύτερες στο είδος της ανά την επικράτεια, εδώ και πολλά χρόνια συνεισφέρει στην ομάδα της πόλης μας, αλλά ειδικά την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ο εν λόγω επιχειρηματίας αποτελεί τον «χρυσό» χορηγό του σωματείου.
Άνθρωπος ο οποίος έχει περάσει από το μετερίζι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς υπήρξε πριν χρόνια Πρόεδρος και χρηματοδότης του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ο Γιάννης Κυριακούλης τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γρηγόρη Μαγαλιό και δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά αυτόν τον ξεχωριστό έπαινο. Μάλιστα ο ίδιος στον σύντομο χαιρετισμό του, επιδεικνύοντας αληθινό πνεύμα αλληλεγγύης αλλά και της ξεχωριστής φιλοσοφίας που τον διέπει, τόνισε ότι κανονικά θα έπρεπε αυτός να βραβεύσει τους παράγοντες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα μιας και γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι αυτές τις εποχές παράγοντας και στυλοβάτης ερασιτεχνικού σωματείου. Εν κατακλείδι ο κ. Κυριακούλης ευχαρίστησε την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και υποσχέθηκε ότι αυτή η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί.
Στην κεντρική φωτογραφία (από αριστερά) ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Γρηγόρης Μαγαλιός και ο κ. τιμώμενος κ. Γιάννης Κυριακούλης.

 

APK5