Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΛΑ

 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ADK

 

 

Έχουμε μιλήσει από τις αρχές της αγωνιστικής περιόδου για την πολύ μεγάλη βοήθεια και … επίθεση αγάπης που έχει δεχθεί η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, από φίλους, χορηγούς, θεσμούς και φορείς. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και η Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α (Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών - Λαϊκών Αγορών), που έχει να παρουσιάσει αξιέπαινο κοινωνικό έργο, και στην οποία Πρόεδρος είναι ο συμπολίτης μας και παλαιός Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο κ. Κώστας Κακαράντζας. Ο κ. Κακαράντζας στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου και βλέποντας την Αγία Ελεούσα - η οποία εδώ και 15 χρόνια αγωνίζεται εκτός πόλης λόγω του γηπεδικού θέματος – να προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, ενήργησε άμεσα και η ΠΟΣΠΛΑ χορήγησε ένα αξιοσέβαστο κονδύλι, βοηθώντας έμπρακτα το ιστορικό ερασιτεχνικό σωματείο της Αγίας Βαρβάρας.
Στην επιτυχημένη εκδήλωση του σωματείου το περασμένο Σάββατο 17 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ», η διοίκηση της ΑΠΕ ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης, τίμησε τον ιδιαιτέρως δραστήριο σε κοινωνικά θέματα, κ. Κώστα Κακαράντζα, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το ΔΣ για την βράβευση του, απέδειξε τα αγνά… αγωνιστικά του αντανακλαστικά υπέρ της ομάδας και δήλωσε δημοσίως ότι η χορηγία της ΠΟΣΠΛΑ θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και έκανε τους παρευρισκόμενους να τον καταχειροκροτήσουν για την μεγάλη βοήθεια που παρέχει στην ΑΠΕ.
Στην κεντρική φωτογραφία (από αριστερά) ο Γεν. Γραμματέας και Υπεύθυνος Ακαδημιών της ΑΠΕ κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ με τον συμπολίτη μας Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ κ. Κώστα Κακαράντζα.