FORZA… ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”!

 

KOUFarx

 

 

Πολύ κοντά στην ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα βρίσκεται ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του γνωστού αρτοζαχαροπλαστείου «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» (Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα), κ. Γιώργος Κουφόπουλος, ο οποίος εκτός από χορηγός του συλλόγου (χορηγική διαφημιστική ταμπέλα στο γήπεδο ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ), αλλά και την ξεχωριστή δωροθεσία του στην λαχειοφόρο της ΑΠΕ στην επιτυχημένη εκδήλωση στις 17 Μαρτίου 2018 που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ”, έδωσε και ο ίδιος δυναμικό παρών με την παρέα του στην λαμπρή χοροεσπερίδα, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο, ότι η “οικογένεια” της ιστορικής ομάδας πλαισιώνεται από όλο και περισσότερους. (Στην κεντρική φώτο / από την χοροεσπερίδα της ΑΠΕ / ο Γιώργος Κουφόπουλος – δεξιά – και απέναντι του οι συμπολίτες μας κ.κ. Γιάννης Σχοινιώτης, Κώστας Δημητρόπουλος).

 

KOUF2

 

KOUF

 

 

ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»!

 

KOUF5

 

Μισό αιώνα και πλέον (51 χρόνια) επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας (!!!) έχει συμπληρώσει στην Αγία Βαρβάρα το γνωστό αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», μία επιχείρηση που συνεχίζει να έχει στενούς δεσμούς με την κοινωνία της πόλης μας!
Οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ δεν είναι απλά ένα αρτοζαχαροπλαστείο, είναι ένα μέρος που πλέον αποτελεί παράδοση στην Αγία Βαρβάρα. Από το 1967, στον ίδιο ακριβώς χώρο, «στεγάζει» λιχουδιές που γενιές τώρα τις προτιμούν, γιατί δημιουργούνται από αγνά σπιτικά υλικά. Στο αρτοζαχαροπλαστείο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία - γκάμα κουλουριών και βουτημάτων για τον πρωινό καφέ σας, γλυκά για ένα γευστικό και απολαυστικό επιδόρπιο και πολλά είδη αρτοποιίας, προϊόντα που δημιουργούν οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στο εργαστήριο τους. Μερικά από τα είδη που μας παρέχουν οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ είναι: Ψωμί Χωριάτικο σε μεγάλη ποικιλία, Ψωμιά Σικάλεως – Ολικής Αλέσεως – Πολύσπορο κ.α., Τυρόπιτες – Πιροσκί – Πίτσες Ατομικές – Μπουγάτσα κ.α., Βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία, Κουλούρια Καρυδιού – Αμυγδάλου, Τούρτες – Πάστες - Τυλιχτά – Σου – Σουδάκια, κ.α., Σιροπιαστά με βούτυρο γάλακτος (μαντηλάκι – Σαρηγλάκι, κ.α.).
Επίσης, λειτουργεί και τμήμα CATERING, με δημιουργία μπουφέδων για τα πάρτυ σας, τα εγκαίνια του καταστήματος σας και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, με πολύ όμορφους γλυκούς ή, αλμυρούς πειρασμούς.

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

KOUF4

 

KOUF6

 

 

KOUF1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αριστερά ο Ταμίας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Παναγιώτης Καρατζάς και δεξιά ο κ. Γιώργος Κουφόπουλος.

 

KOUF4

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.