ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

KPB arxiki

 

 

Πάντα κοντά στην ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του γνωστού Αρτοζαχαροπλαστείου «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» (Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα), κ. Γιώργος Κουφόπουλος, δεν ξεχνάει ποτέ τον ιστορικό σύλλογο μας και τα αθλούμενα μέλη του. Ειδικά αυτές τις μέρες κατάνυξης και χριστιανοσύνης, ο Γιώργος Κουφόπουλος και το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» θέλοντας να στείλουν το μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης, θα πουν με ένα ξεχωριστό τρόπο τις ευχές τους για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε Τεχνική ηγεσία και έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος, καθώς στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ΑΠΕ, αύριο Μεγάλη Πέμπτη, θα τους προσφερθούν Παραδοσιακά Πασχαλιάτικα Τσουρέκια. Ένα μήνυμα, που πέρα από το ανθρώπινο ενδιαφέρον, αποδεικνύει επιμέρους ότι ο κ. Κουφόπουλος και το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» είναι συνεχώς δίπλα στην ιστορική ομάδα της πόλης μας και την στηρίζει με κάθε τρόπο! (Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό)

 

KP7


Μισό αιώνα και πλέον (51 χρόνια) επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας (!!!) έχει συμπληρώσει στην Αγία Βαρβάρα το γνωστό αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», μία επιχείρηση που συνεχίζει να έχει στενούς δεσμούς με την κοινωνία της πόλης μας!
Οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ δεν είναι απλά ένα αρτοζαχαροπλαστείο, είναι ένα μέρος που πλέον αποτελεί παράδοση στην Αγία Βαρβάρα. Από το 1967, στον ίδιο ακριβώς χώρο, «στεγάζει» λιχουδιές που γενιές τώρα τις προτιμούν, γιατί δημιουργούνται από αγνά σπιτικά υλικά. Στο αρτοζαχαροπλαστείο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία - γκάμα κουλουριών και βουτημάτων για τον πρωινό καφέ σας, γλυκά για ένα γευστικό και απολαυστικό επιδόρπιο και πολλά είδη αρτοποιίας, προϊόντα που δημιουργούν οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στο εργαστήριο τους. Μερικά από τα είδη που μας παρέχουν οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ είναι: Ψωμί Χωριάτικο σε μεγάλη ποικιλία, Ψωμιά Σικάλεως – Ολικής Αλέσεως – Πολύσπορο κ.α., Τυρόπιτες – Πιροσκί – Πίτσες Ατομικές – Μπουγάτσα κ.α., Βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία, Κουλούρια Καρυδιού – Αμυγδάλου, Τούρτες – Πάστες - Τυλιχτά – Σου – Σουδάκια, κ.α., Σιροπιαστά με βούτυρο γάλακτος (μαντηλάκι – Σαρηγλάκι, κ.α.).
Επίσης, λειτουργεί και τμήμα CATERING, με δημιουργία μπουφέδων για τα πάρτυ σας, τα εγκαίνια του καταστήματος σας και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, με πολύ όμορφους γλυκούς ή, αλμυρούς πειρασμούς.

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

KP14

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, ο Ταμίας της ΑΠΕ κ. Πάνος Καρατζάς και ο κ. Γιώργος Κουφόπουλος

 

KP13

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Χορηγός και στο γήπεδο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα οι "ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ"

 

KP4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Έτοιμα και φανταχτερά τα πασχαλινά τσουρέκια για την ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

 

KP10

 

KP11

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ... Δεν σταματούν να ψήνουν στις "ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ"

 

KP12

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Επί τω έργω ο Γιώργος Κουφόπουλος, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες προς τέρψην των καταναλωτών στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας. Στις "ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ" 50 χρόνια τώρα πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή.

 

KP7

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.