ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

kontopyr

 

 

Έπειτα από σχεδόν τρεις (3) μήνες και 5 (εκτός έδρας) αγώνες, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα επέστρεψε σε μια από τις… αγαπημένες της συνήθειες της φετινής σεζόν (2017-2018) στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, τις εκτός έδρας νίκες. Η ομάδα της πόλης μας, παρά τις αρκετές απουσίες, έκανε μεστή και σοβαρή εμφάνιση νικώντας στην Αργυρούπολη την ομώνυμη ομάδα με 1-0 για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το γκολ της νίκης για την ομάδα της πόλης μας πέτυχε ο Καναρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 53΄. Επίσης στα αξιοσημείωτα της συνάντησης και η επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από απουσία ενός (1) έτους για τον 22χρονο Νίκο Κοντοπύργια (φώτο), ο οποίος απείχε λόγω τραυματισμού. Τελευταία φορά που είχε παίξει με την φανέλα της ΑΠΕ ήταν στον εκτός έδρας αγώνα της Α΄ ΕΠΣΑ με το Χαϊδάρι (2 Απριλίου 2017), όπου η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας είχε ηττηθεί με 4-1 και ο νεαρός παίκτης είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της ΑΠΕ.
Έπειτα από 27 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 8η θέση με 43 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 41-35. Στις υπόλοιπες τρεις (3) αγωνιστικές που απομένουν η ΑΠΕ δείχνει ότι μπορεί να κάνει καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα και να διεκδικήσει την 6η ή, 7η θέση.
Την επόμενη αγωνιστική (28η) η Αγία Ελεούσα υποδέχεται την Άμιλλα Περιστερίου.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Κοντούρας, Γούσγουλας, Μπενδέλας, Αγουρίδας, Καρύδης, Τυριακίδης (86΄ Δαρτσινής), Παπαδόπουλος Γ. (63΄ Κωνσταντινίδης), Κυβέλος, Μπάκας, Μακρής Α. (46΄ Καναρίδης), Ρούσσος (82΄ Κοντοπύργιας). (Ακολουθεί παρακάτω ρεπορτάζ με το στατιστικό επίτευγμα της ΑΠΕ).

 

gerps

gerps1

 

 

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα επέστρεψε στις εκτός έδρας επιτυχίες με τη νίκη της (1-0) χθες Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στην Αργυρούπολη επί της ομώνυμης ομάδας. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας είχε να νικήσει εκτός έδρας από την 16η αγωνιστική (21 Ιανουαρίου 2018) όταν είχε επικρατήσει με 2-0 επί του Χαλκηδονικού στους Αγίους Αναργύρους. Μεσολάβησαν πέντε εκτός έδρας ματς, όπου η ΑΠΕ είχε 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η ομάδα της πόλης μας με προπονητή τον εργατικότατο Τάκη Γιαννόπουλο, που έχει εμπνεύσει στους παίκτες του το πνεύμα του μαχητή, με το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Αργυρούπολης, συμπλήρωσε 6 νίκες μακριά από την έδρα της, όσες έχει και εντός έδρας (6), ένα επιμέρους στατιστικό που «διορθώθηκε» κατά πολύ στον β΄ γύρο, καθώς σε πέντε (5) εντός έδρας ματς η Αγία Ελεούσα έως τώρα έχει 4 νίκες και μία (1) ισοπαλία, όταν συνολικά στον α΄ γύρο (για τα εντός έδρας παιχνίδια) είχε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες.

 

ARXLIX

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.