ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

dalat18

 

 

Ένα από πιο ευχάριστα γεγονότα στην φετινή σεζόν για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αποτελεί η είδηση για την πρόσκληση δύο (2) νεαρών αθλητών της στο κλιμάκιο της Μικτής Παίδων (γεννηθέντες 2005) της ΕΠΣΑ. Έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα η ακαδημία της ΑΠΕ έχει και πάλι εκπροσώπηση στο επίπεδο μικτών, αποδεικνύοντας ότι στην ομάδα γίνεται δουλειά από τα θεμέλια.
Στην προπόνηση της Μικτής Παίδων, που θα γίνει την Τρίτη 8 Μαίου 2018 στο γήπεδο Νέας Ιωνίας, θα λάβουν μέρος οι ταλαντούχοι νεαροί Νεκτάριος Διαμαντής και Γιάννης Τεπετίδης. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΠΕ (apeagiaeleousa.gr) τονίζονται τα εξής: «Τεράστια επιτυχία για την Ακαδημία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!
Οι γεννηθείς του 2005, Διαμαντής Νεκτάριος και Τεπετίδης Ιωάννης κλήθηκαν στη Μικτή Παίδων ΕΠΣΑ, αφού ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τα δύο παιδιά και εύχεται σ’ όλα τα παιδιά να ακολουθήσουν τα δικά τους χνάρια. Η ομάδα μας αποτελεί υπόδειγμα παραγωγής ταλέντων και είναι έτοιμη – ενόψει και της νέας σεζόν – να συνεχίσει την πολύ καλά δουλειά που γίνεται με το βλέμμα στο μέλλον. Για την επιτυχία αυτή σημαντική ήταν η συνδρομή του Γενικού Γραμματέα της ομάδας μας, Μιχάλη Δαλαταριώφ». (Κεντρική φώτο: Ο Γενικός Γραμματέας της ΑΠΕ κ. Μιχάλης Δαλαταριώφ).

 

ARXLIX

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.