ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΗ

 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

KARID18

 

 

Τέλος εποχής για τον Κώστα Καρύδη (κεντρική φώτο), στο αυριανό ματς του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την 30η και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕ Μεταμόρφωσης. Ο έμπειρος (γεννηθείς το 1980) κεντρικός αμυντικός με την μακροχρόνια πορεία στην ομάδα της πόλης μας, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα του συλλόγου, έναν σύλλογο, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του, μετέπειτα αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα του Πειραιά με τον ΑΟ Κορυδαλλού, τον Ηρακλή Νικαίας, το Νέο Φάληρο, κατόπιν επέστρεψε στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας και τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίστηκε με συνέπεια στην ΑΠΕ.
Αύριο, λοιπόν, το πρωί (στις 10) της Κυριακής 20 Μαίου 2018, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ολοκληρώνει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2017-2018. Ο προπονητής Τάκης Γιαννόπουλος, εκτός από τους Τσιάβο, Καρατζά, Γιαννακαρώνη, που απουσιάζουν λόγω σχολικών υποχρεώσεων, θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στην διάθεση του και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, προκειμένου το σωματείο της πόλης μας να κλείσει νικηφόρα την φετινή περίοδο μπροστά στους φιλάθλους του. Η ΑΠΕ, θέλει, επίσης, τη νίκη σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι, για να διατηρήσει το αήττητο για 5η σερί αγωνιστική (το έχει ξεκινήσει από την 26η στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιάσονα), όπως, ακόμη, και να πετύχει την 1η εντός έδρας νίκη, μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες (26η με Ιάσονα και 28η με Άμιλλα). Η «Αγία» έχει να κερδίσει εντός έδρας από την 1η Απριλίου 2018, όταν για την 24η αγωνιστική είχε επιβληθεί με 4-0 επί του ΓΣ Καισαριανής.
Στον αγώνα του α΄ γύρου και για την 15η αγωνιστική (14 Ιανουρίου 2018) η ΑΠΕ είχε ηττηθεί εκτός έδρας από την ΑΕ Μεταμόρφωσης με 2-1. Στο 13΄ ο Μπάκας σημείωσε το 0-1 και στο 17΄ ο Σπανουδάκης ισοφάρισε (1-1). Το τελικό 2-1 για την ΑΕ Μεταμόρφωσης είχε σημειώσει ο Πρωτόπαππας στο 71΄. Τον αγώνα είχε διευθύνει ο Ψαρίδης με βοηθούς τους Ματθαίου και Λάσπα.
Η ομάδα της πόλης μας είχε αγωνιστεί ως εξής: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας 65΄ Παπαδόπουλος Γ.), Μιχαήλ, Κάνδιας, Καρύδης, Τζουμανάϊ, Κακαβάς (75΄ Δαρδανός), Τυριακίδης (81΄ Κορωνιός), Κωνσταντινίδης (46΄ Τουβάκης), Μπάκας, Ρούσσος.
Όσο αφορά το αυριανό ματς, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω, τον αγώνα θα σφυρίξει ο Μαχαίρας με βοηθούς τους Ηλιάδη και Αθανασόπουλο.
Μία στροφή πριν το τέλος και έπειτα από 29 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι 8η με 47 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 8 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 44-36, ενώ η ΑΕ Μεταμόρφωσης είναι στην 12η θέση με 34 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 10 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 33-40.

 

 

kAIS