«ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

kalos tous APE

 

 

Ακόμη, μία, μεγάλη και σπουδαία συνεργασία για την ιστορική ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία καλωσορίζει στο ευρύτερο πλαίσιο των ισχυρών χορηγών και υποστηρικτών της, την επιχείρηση – ψητοπωλείο «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» και τον επιτυχημένο επαγγελματία, ιδιοκτήτη της εν λόγω εταιρείας, τον κ. Άρη Χρονόπουλο. (Ακολουθεί ρεπορτάζ)

 

APX4

 

APX2


Ο κ. Άρης Χρονόπουλος, ένας επιχειρηματίας, που εκτός από τον επαγγελματικό τομέα της ταχείας εστίασης όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία στο Χαϊδάρι και την Αθήνα (επί της Μιχαλακοπούλου) με το ψητοπωλείο «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», επιδεικνύει σπουδαίο εταιρικό κοινωνικό έργο και συμβάλλει, στηρίζοντας θεσμούς, δομές και συλλόγους, όχι μόνο στην περιοχή του στο Χαϊδάρι, αλλά ακόμη στα όμορα Δυτικά προάστια και σε άλλα σωματεία ανά την ελληνική επικράτεια. Μέσω του ψητοπωλείου «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» (το οποίο παρέχει και υπηρεσία διανομής – ντιλίβερι και στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα), ο κ. Άρης Χρονόπουλος, πέρα από την επιχειρησιακή επέκταση, «απλώνει» με γενναιοδωρία και την φήμη της εταιρείας του, στηρίζοντας κάθε καλό σκοπό, που βοηθάει τις κοινωνίες των περιοχών μας. Ένα τέτοιο εγχείρημα, που ξεφεύγει από τα απλά δεδομένα και στερεότυπα, αποτελεί και η συνεργασία του εκλεκτού ψητοπωλείου «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» με τον ιστορικό και μεγαλύτερο σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας, την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ. Το «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» ήδη έχει τον δικό του κυρίαρχο (διαφημιστικό) χώρο στην έδρα της «Αγίας», στο γήπεδο Ριμινίτικα και δείχνει τον δρόμο συνεργασίας μεταξύ τοπικών επιχειρήσεων και συλλόγων. Ο Άρης Χρονόπουλος, με ανοιχτό μυαλό, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως επιχειρηματίας, αποδέχθηκε με χαρά και προθυμία το αίτημα του ΔΣ της ΑΠΕ για την εταιρική συνεργασία, και μπήκε και αυτός στο επίσημο παλμαρέ των ισχυρών υποστηρικτών – χορηγών του «κυανόλευκου» σωματείου.
Μάλιστα, ο εν λόγω Χαϊδαριώτης επιχειρηματίας, δεν είναι άγνωστος στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, καθώς είναι Αντιπρόεδρος του γειτονικού ΑΟ Χαϊδαρίου, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, και άρα καταλαβαίνει από πρώτο χέρι, τον τρόπο επιβίωσης και λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων. (Ακολουθούν δηλώσεις)

 

APX3

 

APX1


«Είμαι δίπλα σε κάθε αγνή και εξαιρετική προσπάθεια που έχει στόχο την ανάδειξη των αξιών του ερασιτεχνικού αθλητισμού και φέρνει την νεολαία κοντά σε αυτά τα δρώμενα. Νομίζω ότι όλοι οι επαγγελματίες, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, πρέπει να συνεισφέρουμε στους κατά τόπους συλλόγους, είτε πολιτιστικούς, είτε κοινωνικούς ή, αθλητικούς, καθώς η έννοια της πόλης και της κοινωνίας μας αφορά όλους και εν προκειμένω θα έλεγα ότι είναι μια σχέση αμφίδρομη», επεσήμανε ο κ. Χρονόπουλος, ενώ ο κ. Πάνος Καρατζάς, εκ μέρους της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τόνισε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Αντιπρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Άρη Χρονόπουλο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας και ελπίζουμε ότι το παράδειγμα του εν λόγω επιχειρηματία θα ακολουθήσουν και άλλοι επαγγελματίες, βοηθώντας τα ερασιτεχνικά σωματεία».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άρης Χρονόπουλος και η επιχείρηση του το ψητοπωλείο «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», που εδρεύει στο Χαϊδάρι, αποτελούν ιδιάζουσα περίπτωση σε ευρύτερο επίπεδο και σχετικά με την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς είναι ακόμη χορηγός στις κάτωθι ομάδες και συλλόγους: ΑΟ Χαϊδαρίου (ποδόσφαιρο), Θρίαμβος Χαϊδαρίου (Βόλεϊ), Πήγασος Χαϊδαρίου (Βόλεϊ), Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας (μπάσκετ), Κεραυνός Πύργου (χαντ-μπολ), Ποδοσφαιρικές ομάδες Λυκείων Χαϊδαρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΧΕΛΑΟΣ», όπως και του νεαρού πρωταθλητή Ελλάδας στο ΚΑΡΑΤΕ, Γιάννη Κλεισσά!

 

MAKAL


 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Καλώς τους» από το 2001: Στρατάρχου Καραϊσκάκη 32, Χαϊδάρι, Πλατεία Ηρώων, τηλ: 210/5911686, 210/5911426, 6981 856660 / www.Kalwstous.gr – Ώρες διανομής: 11.30 – 24.30 – Παράδοση σε Χαϊδάρι, Δαφνί, Αφαία, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, όρια Περιστερίου, Σχιστού, Κορυδαλλού / Το κατάστημα διαθέτει NOVA. Ειδικά μενού για κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράδοση με την παραγγελία σας και με προϊόντα από το περίπτερο.