ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

 

Ο ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠO ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

KOUA

 

 

Την πρώτη του επίσημη παρουσία ως Αντιπρόεδρος σε αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, του γυναικείου τμήματος του Ατρόμητου Περιστερίου, έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, ο γνωστός συμπολίτης μας επιχειρηματίας (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”) κ. Γιώργος Κουφόπουλος, ο οποίος από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2018 μετείχε στην αποστολή του συλλόγου στο Γύθειο, όπου διοργανώθηκε πανελλήνιο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό τουρνουά.
Είναι γνωστή η αγάπη του Γιώργου Κουφόπουλου για τον αθλητισμό και για το ποδόσφαιρο και η σχέση του με τον Ατρόμητο Περιστερίου ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ο γιος του επιλέχθηκε από τους σκάουτερ του εν λόγω συλλόγου και άρχισε να αγωνίζεται στις ακαδημίες του Περιστεριώτικου σωματείου, όπου και συνεχίζει. Πέρα από τον ρόλο του κηδεμόνα, ο Κουφόπουλος υλοποιώντας και το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της επιτυχημένης επιχείρησης του, που εδρεύει στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα (Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα), βοηθούσε χορηγικά τις δομές των ακαδημιών και των γυναικείων τμημάτων του Ατρόμητου Περιστερίου, οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ο συμπολίτης μας είναι Αντιπρόεδρος στην γυναικεία ομάδα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Στο Γύθειο ο Γιώργος Κουφόπουλος, ήταν μαζί με την Πρόεδρο κ. Στέλλα Μουζάκη, οι επικεφαλείς της περιστεριώτικης αποστολής, όπου παράλληλα οι δύο παράγοντες είχαν επαφές με διοικητικά μέλη άλλων γυναικείων ομάδων, όπως και με μέλη της ΕΠΣ Λακωνίας. Μία από τις συνεργασίες του Ατρόμητου, που επικυρώθηκαν, ήταν και αυτή με τον Αστέρα Χαϊδαρίου (ομάδα που διαθέτει γυναικείο τμήμα). Στην κεντρική φωτογραφία (στο αίθριο του Τουριστικού Περιπτέρου Γυθείου), από αριστερά ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Αρβανίτης, στην μέση η Πρόεδρος του Ατρόμητου κ. Στέλλα Μουζάκη και δεξιά ο κ. Γιώργος Κουφόπουλος, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, οι οποίοι «ποζάρισαν» για τον φακό της μηνιαίας εφημερίδας «ΧΑΪΔΑΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ», που ακολούθησε την 4ήμερη αποστολή του χαϊδαριώτικου σωματείου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον αρχικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων, είχε ανοίξει ο Κουφόπουλος, στην πρώτη του επίσημη επαφή με τον Αρβανίτη, σε συνάντηση – γνωριμία, που είχε λάβει χώρα στην επίσημη χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τον περασμένο Μάρτιο. Ο Κουφόπουλος, είχε παρευρεθεί στον χώρο ως επίσημος χορηγός του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο Αρβανίτης ήταν ο μοναδικός παράγοντας, μεταξύ των αθηναϊκών σωματείων, που είχε προσκαλέσει η ΑΠΕ.
Και για όσους ανησυχούν, ο Γιώργος Κουφόπουλος, παραμένει σταθερά αρωγός, υποστηρικτής, χορηγός και πάνω από όλα “σκληροπυρηνικός” φίλος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς όπως λέει και ο ίδιος παραφράζοντας το ρητό “… αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει”!

 

KOUA1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Μουζάκη και Κουφόπουλος στις εξέδρες του ΔΑΚ Γυθείου το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018.

 

 

 LIXK1

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από την Αγία Βαρβάρα στον Ατρόμητο Περιστερίου. Ο Γιώργος Κουφόπουλος, Αντιπρόεδρος της γυναικείας ομάδας, και ο Γιώργος Κορακάκης, Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

 

LIXOK