ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΟΥΡΙΔΑΣ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

GAPA

 

 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι επαφές και οι κινήσεις των ιθυνόντων της ιστορικής ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας θα εμφανιστεί σαφώς ενισχυμένη. Πέρα από τα μεταγραφικά θέματα, τόσο ο προπονητής του συλλόγου κ. Τάκης Γιαννόπουλος, όσο και οι εντεταλμένοι παράγοντες, ασχολούνται και με τους παίκτες από το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την παραμονή ή, όχι των παικτών στο ρόστερ του σωματείου.
Ήδη πριν από λίγο καιρό έχουμε δημοσιεύσει την είδηση για την παραμονή του Αλέξανδρου Ρούσσου και του Τάσου Κακαβά, ενώ σειρά από ότι φαίνεται έχουν πάρει οι περιπτώσεις του Δημήτρη Γιαννόπουλου (αριστερά στην κεντρική φώτο) και του Στέλιου Αγουρίδα (δεξιά στην κεντρική φώτο), με τις διαπραγματεύσεις να είναι στο τελικό στάδιο, και απλώς να απομένουν τα τυπικά για να ανανεωθεί η περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών. (Ακολουθούν τα ποδοσφαιρικά βιογραφικά των Αγουρίδα και Γιαννόπουλου)

 

 

KIOSKOK

 


Ο Στέλιος Αγουρίδας, που έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται ως στόπερ, ήρθε στις αρχές της περασμένης σεζόν από τον Πανερυθραϊκό, με τον οποίο την σεζόν 2016-2017 είχε τρεις (3) συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για την περίοδο 2017-2018, ο εν λόγω παίκτης έπαιξε σε 10 αγώνες, έδειξε ότι «μπόλιασε» με τους ρυθμούς του σωματείου και η εισήγηση του Τάκη Γιαννόπουλου για την παραμονή του νεαρού αμυντικού ήταν θετική.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γιαννόπουλος, ήρθε και αυτός πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα της πόλης μας, και σε αυτή την πρώτη του σεζόν με την «κυανόλευκη» φανέλα, έδειξε και την ουσιώδη αγωνιστική συνεισφορά του, αλλά και το κίνητρο για να διακριθεί με ένα ιστορικό σωματείο όπως η ΑΠΕ. Ο Γιαννόπουλος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού και την σεζόν 2012-2013 στέφθηκε πρωταθλητής Αθήνας με τους Παίδες του εν λόγω συλλόγου. Σε ηλικία 15 ετών πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α΄ ΕΠΣΑ και με τον Πανερυθραϊκό την περίοδο 2013-2014 έπαιξε σε 3 αγώνες. Την επόμενη περίοδο (2014-2015) στην ίδια κατηγορία με το σωματείο των Βορείων Προαστίων είχε 16 εμφανίσεις, ενώ την χρονιά 2015-2016 αγωνίστηκε μία (1) φορά (χρονιά που έδινε πανελλήνιες εξετάσεις και δεν ακολούθησε όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου) με τον Πανερυθραϊκό στην Α΄ ΕΠΣΑ. Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στην Λυκόβρυση, όπου για την περίοδο 2016-2017 στην Β΄ ΕΠΣΑ έπαιξε σε 12 ματς και πέτυχε 4 γκολ. Ακολούθησε η μεταπήδηση του στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) χρησιμοποιήθηκε 15 φορές και σημείωσε 3 γκολ. (Ακολουθούν συνοπτικά οι έως τώρα κινήσεις της ΑΠΕ σχετικά με τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συνεργασίας).

 

 

LIXOK

 


Μέχρι τώρα λοιπόν έχουν ανανεώσει οι Ρούσσος, Κακαβάς, Αγουρίδας, Γιαννόπουλος, ενώ όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερα δημοσιεύματα μας, έχουν αποκτηθεί οι Κώστας Σιδέρης από Κύπρο Κορυδαλλού, Κώστας Λάππας από Κηπούπολη, Βαγγέλης Τσολάκος από Αίαντα Σαλαμίνας, Γιάννης Ηλιαδάκης από Παννεαπολικό και Γιώργος Ασλάνογλου από Πανιώνιο Κερατσινίου.

 

 

gerolymatos