«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΜΕ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΠΟΡΤΙΕΡΟ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

AKBZ

 

 

Έφτασε η 12η Σεπτεμβρίου 2018 για να «κλειδώσει» η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την τριάδα στο πόστο του τερματοφύλακα, καθώς η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κουρουπάκη. … Περιπέτεια η αναζήτηση τερματοφύλακα σε όλη αυτήν την μεταγραφική περίοδο, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο προπονητής της ομάδας κ. Τάκης Γιαννόπουλος, γι’ αυτή την καίρια θέση είχε συνολικά από τον περασμένο Ιούλιο, 20 (!) επαφές με ενδιαφερόμενους στόχους. Πέρυσι ο σύλλογος της πόλης μας, έβγαλε την σεζόν με τους Γιαννακαρώνη, Κουντουρά, Μπαλωμένο και Ζαφειρόπουλο. Οι δύο πρώτοι αποχώρησαν μετά την λήξη της σεζόν, και η απόκτηση τερματοφύλακα για να καλυφθούν με άνεση οι ανάγκες στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου η ΑΠΕ έχει φιλοδοξίες, ήταν από τους πρώτους στόχους.
Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας είχε στην προετοιμασία το δίδυμο του 34χρονου έμπειρου Σταμάτη Μπαλωμένου (μικρή φώτο / δεξιά πάνω) και του νεαρού 18χρονου ταλαντούχου Ηλία Ζαφειρόπουλου (μικρή φώτο / δεξιά κάτω). Τελικά η αναζήτηση για την απόκτηση ενός ακόμη πορτιέρο είχε ευτυχή κατάληξη, με την ανακοίνωση της συμφωνίας του 34χρονου Δημήτρη Κουρουπάκη (μεγάλη φώτο), που προέρχεται από τον Παράδεισο.
Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά του, ο Κουρουπάκης την σεζόν 2012-2013 είχε 17 παιχνίδια με την Διάνα Ηλιούπολης στην Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ ακολούθως και για δύο περιόδους (2013-2014 / 2014-2015) αγωνίστηκε με τον Χαραυγιακό στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας, όπου κατέγραψε 3 και 5 συμμετοχές αντίστοιχα. Ο εν λόγω γκολκίπερ συνέχισε για μια ακόμη διετία (2015-2016 / 2016-2017) στην Α΄ ΕΠΣΑ, όπου με τους Αγίους Αναργύρους είχε 6 και 2 ματς αντίστοιχα, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) έπαιξε σε 24 ματς της Β΄ ΕΠΣΑ με τον Παράδεισο.

 

 

kAIS