ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

RKKA

 

 

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ (1-0), αλλά η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έφυγε – δίκαια - νικηφόρα από το Γαλάτσι το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου 2018, καθώς επικράτησε επί της ομώνυμης ομάδας με 1-2, σε εξ’ αναβολής ματς για την α΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ και έτσι η ομάδα της πόλης μας προκρίθηκε στον β΄ γύρο της διοργάνωσης, όπου την προσεχή Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος (γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω στις 4.30 το απόγευμα) την Κορωνίδα.
Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές και κόντρα στην ροή της συνάντησης έμεινε πίσω στο σκορ (1-0) με κεφαλιά του Φαλάγκα στο 15΄. Στο 35΄ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ωφελήθηκε περαιτέρω, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους ο Παπαϊωαννίδης, και έτσι οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου έχοντας και αριθμητική υπεροχή μπόρεσαν να επιβάλλουν ακόμη πιο πολύ το παιχνίδι τους.
Στο 55΄ ο Ρούσσος (φώτο αριστερά) ισοφάρισε (1-1) και στο 75΄ ο Καναρίδης (δεξιά φώτο) σημείωσε το 1-2 δίνοντας την πρόκριση στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Μακρυδάκης (55΄ Τριανταφύλλου), Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Τσόλκας, Μπίλο (80΄ Ευσταθίου), Κυριλίδης, Τόσκα, Παπαϊωαννίδης, Λαγός, Φαλάγκας (65΄ Ιωαννίδης).

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Τυριακίδης, Αγουρίδας (85΄ Συλιγάρδος), Κατσικογιάννης, Τσολάκος, Λάππας, Κακαβάς (55΄ Αθανασίου), Ηλιαδάκης, Γιαννόπουλος (65΄ Καναρίδης), Σκεπετάρης (70΄ Ασλάνογλου), Ρούσσος.

 

 

PREKION