…ΑΕΡΑΣ Η ΑΠΕ 4-0 ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ

 

ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ Γ΄ ΦΑΣΗ!

 

APKA

 

 

Εύκολο απόγευμα για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία ξεπέρασε – το απόγευμα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω - με το επιβλητικό 4-0 την φιλοξενούμενη Κορωνίδα και προκρίθηκε στην γ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας σε μία … πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, και μετά την εκτός έδρας νίκη (1-2) / πρόκριση επί του Γαλατσίου την προηγούμενη Τετάρτη για την α΄ φάση της διοργάνωσης, πέτυχε και την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη.
Οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και μεγαλύτερο σκορ, καθώς εκτός από τα 4 γκολ, είχαν ακόμη 4 δοκάρια (2 ο Ρούσσος, 2 ο Ηλιαδάκης) και πάρα πολλές ευκαιρίες.
Στο 25΄ ο Γιαννόπουλος με πλασέ πέτυχε το 1-0 και στο 36΄ ο Λάππας με ωραίο σουτ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Κορωνίδας πετυχαίνοντας το 2-0. Στο 54΄ ο Γιαννόπουλος σημείωσε το 3-0 και στο 68΄ ο Σιδέρης με κεφαλιά (έπειτα από κόρνερ του Γιαννόπουλου) «έγραψε» το τελικό 4-0.
Πολύ καλή η διαιτησία του Κίκηρα με συνεργάτες τους Μπάγια και Νταρακλίτση.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Τυριακίδης, Αγουρίδας, Σκεπετάρης (56΄ Κατσικογιάννης), Τσολάκος, Λάππας, Κακαβάς, Ηλιαδάκης (62΄ Κοντοπύργιας), Γιαννόπουλος (56΄ Φιλίππου), Σιδέρης, Ρούσσος (46΄ Ασλάνογλου). Στην 18αδα ήταν ακόμη οι Μπαλωμένος, Συλιγάρδος, Αθανασίου.
ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Βιτζηλαίος (67΄ Σουϊτζόγλου), Σταμάτης, Κορρές Μ., Μαργέλος, Καράμπελας, Λώλος. Γυφτάκης (62΄ Σουπτζόγλου), Δογάνης, Μιχαλόπουλος (75΄ Καλλιμάνης), Μαύρος, Καλαϊτζής. Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Μπραβάκος, Μαρέντης, Κορρές Γ.


 Κεντρική φώτο από τον αγώνα κυπέλλου της ΑΠΕ με την Κορωνίδα το απόγευμα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω. Ο αρχηγός της ΑΠΕ Τάσος Κακαβάς με τον ομόλογο του της Κορωνίδας και το διαιτητικό τρίο στην αναμνηστική φωτογραφία, στην επίσημη πρώτη εντός έδρας συνάντηση της «Αγίας» για την σεζόν 2018-2019.

 

 

KOTOK