ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕ!

 

APLXK

 

 

Συνεχής και αδιάλειπτη είναι η ενίσχυση και η αρωγή προς την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Γιώργου Κουφόπουλου, μέσω της επιτυχημένης επιχείρησης του ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» / CATERING, που εδρεύει στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα (Ελ. Βενιζέλου 85, τηλ.: 210 5615111).
Σήμερα Παρασκευή (στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο Ριμινίτικα) 21 Σεπτεμβρίου 2018 είναι προγραμματισμένος ο επίσημος ετήσιος αγιασμός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την σεζόν 2018-2019, όπου το παρών θα δώσουν οι αθλητές και προπονητές, τόσο του ανδρικού τμήματος, όσο και των υποδομών, σε μια τελετή που οργανώνει σύσσωμη η διοίκηση και αναμένεται να παρευρεθεί πολύς κόσμος, γονείς αθλητών, φίλοι, μέλη της ομάδας και εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, καθώς ο σύλλογος αποτελεί τον πιο ιστορικό θεσμό της Αγίας Βαρβάρας. Για την τελετή αυτή, η πρόσκληση είναι «ανοιχτή», τόσο προς τους φίλους του σωματείου, όσο και προς τους φορείς!
Για μια ακόμη φορά (… αλλά και όσες χρειαστεί, όπως το έχει αποδείξει) ο Γιώργος Κουφόπουλος (μικρή ένθετη φώτο / δεξιά πάνω), θέτει ευγενικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης του προς όφελος της ομάδας, καθώς θα προσφέρει δωρεάν τον μπουφέ που θα απολαύσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι του συλλόγου.
Στο επίσημο κάλεσμα της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αναφέρει: «Την Παρασκευή (21/9) στις 18:30 στα Ριμινίτικα θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας. Μαζί με την πρώτη ομάδα το παρών θα δώσουν κι οι ακαδημίες μας. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν για να ξεκινήσει η νέα σεζόν δυναμικά, όντας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Το σύνθημά μας «Μια ομάδα, μια πόλη, μια ιστορία» είναι αυτό που μας οδηγεί. Να είστε εκεί. Γιατί η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι… ΕΣΥ!».
Μετά την τελετή του αγιασμού, έχει προγραμματιστεί να γίνει επίσημη φωτογράφιση, τόσο για το ανδρικό τμήμα, όσο και για τα τμήματα υποδομής, όπου καλούνται όλα τα παιδιά των ακαδημιών να παραστούν με την επίσημη ένδυση του συλλόγου.

 

 

LIXK