ΣΟΚ ΣΤΟ 90΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

APOK2519

 

 

Ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είναι απαράβατος και αδυσώπητος! Έτσι και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών (ορισμένες από αυτές που δεν χάνονται), πλήρωσε το τίμημα και υπέστη σοκ… στο 90΄, καθώς λίγο πριν την λήξη δέχθηκε γκολ και ηττήθηκε στο Γαλάτσι από την ομώνυμη ομάδα με 1-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Και έτσι ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την ΑΠΕ σε αυτήν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την σεζόν 2018-2019.
Σε ένα παιχνίδι, που σίγουρα η ΑΠΕ δεν άξιζε την ήττα, σύμφωνα με την εικόνα της, αλλά και τις κλασικές ευκαιρίες που απώλεσε, η ομάδα της πόλης μας στο 81΄ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αθανασίου με απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα. Στο 90΄ έπειτα από κάθετη μπαλιά και συνεργασία των Θοδωρακάκου, Ραπάϊ, ο τελευταίος βρέθηκε εντός της περιοχής και με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 1-0.
Να σημειωθεί ότι στο 75΄ η ομάδα της πόλης μας ζήτησε πέναλτι σε «κατέβασμα» / τράβηγμα του Ρούσσου από αμυντικό της γηπεδούχου.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Τυριακίδης, Αγουρίδας (46΄ Κοντοπύργιας), Κατσικογιάννης (λ.τ. 46΄ Μακρής Αγγ.), Τσολάκος, Λάππας, Κακαβάς, Σκεπετάρης, Αθανασίου, Γιαννόπουλος, Ρούσσος.
ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Κυριλίδης, Ραπάϊ, Κοσκινάς, Τσόλκας, Τόσκα, Θοδωρακάκος, Ευσταθίου (46΄ Πολυτσέρης), Ναραβαρίνος, Καρούσης (60΄ Παπαδόπουλος), Φαλάγκας (78΄ Δραματινός).

 

 

GERKP