ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ!

 

KATSIKO

 

 

Στην διάθεση του προπονητή της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Τάκη Γιαννόπουλου ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο τέθηκε ο 23χρονος αμυντικός χαφ Στάθης Κατσικογιάννης. Ο δυναμικός μέσος, είχε τραυματιστεί την περασμένη εβδομάδα, στον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ με το Γαλάτσι και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Η πρώτη διάγνωση έδειξε αιμάτωμα στο πεδίο του γονάτου, ο παίκτης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ταχείας θεραπευτικής αγωγής και το απόγευμα της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2018, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης (στο γήπεδο Ριμινίτικα) της ΑΠΕ για το ματς με τον Άγιο Δημήτριο. Επίσης, ο Τάκης Γιαννόπουλος, υπολογίζει κανονικά και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Σιδέρη, που είχε λείψει από τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με το Γαλάτσι, λόγω τραυματισμού, αλλά επανήλθε και αυτός κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.
Αντίθετα, εναντίον του Αγίου Δημητρίου, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Διονύσης Αθανασίου, που αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με το Γαλάτσι.


 Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο εκ των χορηγών της ΑΠΕ κ. Λευτέρης Θεοδώρου, ο Στάθης Κατσικογιάννης και ο πολύπειρος παράγοντας του συλλόγου κ. Μιχάλης Γούναρης.


 Ο αγώνας ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ είναι προγραμματισμένος για το πρωί (στις 11) της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018-2019 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω. Διαιτητής θα είναι ο Τσατσούλης με βοηθούς τους Τενεκούδη και Τσαγκάρη.

 

 

KOTOK