ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

PAV

 

 

Σε αυτήν την διευρυμένη μεταγραφική περίοδο, που λήγει την 31η Οκτωβρίου 2018, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Παναγιώτη Μπάκα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος μάλιστα στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής (28 Οκτωβρίου 2018) με τον Ζέφυρο Αιγάλεω, έκανε το ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα.
Η ομάδα της πόλης μας με τις απαραίτητες υποδείξεις του προπονητή κ. Τάκη Γιαννόπουλου και καθώς οι αγωνιστικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος είναι υψηλές, συνεχίζει σε αυτές τις τελευταίες ώρες τις επαφές της για περαιτέρω μεταγραφικές προσθήκες, που θα ισχυροποιήσουν τον σύλλογο και θα δώσουν βάθος στο ρόστερ.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ρεπορτάζ, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο επαφών με τους Μάριο Περλέσι (φώτο αριστερά), Νίκο Βλαχόπουλο (φώτο δεξιά), Αριστείδη Σελιμάϊ, και μάλλον τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.
Ο 18χρονος Μάριος Περλέσι, προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 έπαιξε σε 8 ματς με το Χαϊδάρι στην Α΄ Αθήνας, όπου είχε πετύχει και ένα (1) γκολ.
Ο 26χρονος Νίκος Βλαχόπουλος, αγωνίζεται ως δεξί μπακ – χαφ, και σύμφωνα με τελευταία στατιστικά του, την σεζόν 2012-2013 έπαιξε σε 26 ματς με τον Άρη Πετρούπολης στην Α΄ ΕΠΣΑ, την περίοδο 2013-2014 είχε 9 συμμετοχές με τον Ολ. Λιοσίων στην Α΄ Αθήνας, από το 2014 έως το 2017 ήταν σε Άρη Πετρούπολης, Χρυσούπολη (Β΄ ΕΠΣΑ), έχοντας ένα γρήγορο πέρασμα από την Δάφνη Π. Φαλήρου στην Α΄ ΕΠΣΑ. Την περασμένη σεζόν (2017-2018) έπαιξε με τον Άγιο Δημήτριο σε 16 παιχνίδια της Β΄ ΕΠΣΑ και άλλα 13 με την Χρυσούπολη στην ίδια κατηγορία. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν 2018-2019 κατέγραψε 2 συμμετοχές με την Κηπούπολη στην Β΄ Αθήνας.
Τέλος, ο Αριστείδης Σελιμάϊ, ο οποίος είναι στα υπ’ όψιν της ΑΠΕ, προέρχεται από τον Πειραϊκό.

 

 

kAIS