ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ … ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

PLOUR

 

 

Επιθετικός… πλουραλισμός από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του Τάκη Γιαννόπουλου (φώτο: πάνω σειρά / πρώτος από αριστερά) στο εντός έδρας ματς της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018 (γήπεδο Οριζολύλων Αιγάλεω), όπου η ομάδα της πόλης μας κέρδισε 5-3(!) την Κηφισιά 2010, με τα 5 γκολ να σημειώνουν 5 διαφορετικοί σκόρερ!
Η ομάδα της πόλης μας είχε αρκετά καλά διαστήματα, με κλασικές ευκαιρίες, και ίσως το σκορ να είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» μετά το 5-1, που διαμορφώθηκε στο 70΄, χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν άλλα 2 γκολ για να γίνει το τελικό 5-3.
Στο 12΄ ο Μητρόπουλος πέτυχε το 0-1 για την Κηφισιά 2010, χωρίς, όμως, αυτό το προβάδισμα να δημιουργήσει σύγχυση στους παίκτες της ΑΠΕ. Η αντίδραση ήρθε αμέσως και στο 13΄ ο νεαρός Γιαννόπουλος (φώτο: πάνω σειρά / πρώτος από δεξιά) με ωραίο πλασέ – έπειτα από κάθετη μπαλιά του Σιδέρη – κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε (1-1). Στο 37΄ ο Κακαβάς (φώτο: κάτω σειρά / μεσαίος) με σουτ από την μικρή περιοχή έβαλε την Αγία Ελεούσα μπροστά στο σκορ (2-1), μια Αγία Ελεούσα, η οποία ήλεγχε την ροή του ματς. Στο 45΄ ο Αλέξανδρος Ρούσσος έχασε μεγάλη ευκαιρία.
Στην επανάληψη η ΑΠΕ μπήκε εξίσου δυνατά. Στο 55΄ ο Σιδέρης (φώτο: κάτω σειρά / πρώτος από αριστερά) με προσωπική ενέργεια, πέρασε 2 αντιπάλους, βγήκε τετ – α – τετ και με το αριστερό πλάσαρε στην κλειστή γωνία, κάνοντας το 3-1. Στο 69΄ ο Αλέξανδρος Ρούσσος (φώτο: πάνω σειρά / μεσαίος), διεκδίκησε μια σχεδόν χαμένη μπαλιά, πίεσε τον αμυντικό της Κηφισιάς 2010, πήρε την μπάλα και μόνος του απέναντι στον Γαϊτανίδη, σούταρε εύστοχα «γράφοντας» το 4-1. Σε πολύ καλό… φεγγάρι ο Αλέξανδρος Ρούσσος, ο οποίος έφτασε τα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ της ΑΠΕ – έχει πετύχει και άλλα 3 στο κύπελλο – ενώ έχει «χτίσει» και ένα ξεχωριστό ατομικό ρεκόρ / σερί, καθώς έχει βάλει γκολ και στα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος στα οποία σκόραρε η ομάδα της πόλης μας.
Στο 70΄ ο νεοαποκτηθέντας Βλαχόπουλος (στο ντεμπούτο του), έκανε από δεξιά την σέντρα και στο πρώτο δοκάρι ο Παναγιώτης Μπάκας (φώτο: κάτω σειρά / πρώτος από δεξιά) με ωραίο σουτ σημείωσε το 5-1, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι.
Στο 73΄ ο Λιβαθηνός με πλασέ μείωσε σε 5-2, ενώ στο 89΄ ο Θεοφιλόπουλος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 5-3. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Λάππας (είχε δεχθεί την 1η στο 80΄), ενώ την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μπαϊρακτάρη είδαν από την πλευρά της ΑΠΕ κατά την διάρκεια του αγώνα και οι Ρούσσος, Κακαβάς, Μπενδελάς.
Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την προθέρμανση ο νεοαποκτηθέντας Μάριος Περλέσι που ήταν στο βασικό σχήμα, ένιωσε ενοχλήσεις και στην θέση του ξεκίνησε ο Άγγελος Μακρής.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 7η θέση με 12 βαθμούς (όσους έχει και το Γαλάτσι που καταλαμβάνει την 6η / Καματερό και Άγιος Δημήτριος είναι στην κορυφή με 15 βαθμούς), έχοντας 4 νίκες, 3 ήττες και τέρματα 16-9. Την επόμενη αγωνιστική (8η) η ΑΠΕ παίζει εκτός έδρας με τον Παράδεισο.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Μακρής Κ. (46΄ Μπενδελάς), Αγουρίδας, Κατσικογιάννης (58΄ Ηλιαδάκης), Λάππας, Κακαβάς, Μακρής Αγγ. (46΄ Μπάκας), Σιδέρης (79΄ Σκεπετάρης), Γιαννόπουλος, Ρούσσος
ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Γαϊτανίδης, Παπαϊωάννου, Πλακουδάκης, Μητρόπουλος (68΄ Παπαλιάκος), Χατζηϊωαννίδης), Πετράκης (46΄ Δαυϊδ), Θεοφιλόπουλος, Κλάδης, Λιάτης (74΄ Βακόνδιος), Αρναρέλλης, Λιβαθηνός.

 

 

KIRIA