Déjà Vu (;) ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΛ. ΛΙΟΣΙΩΝ

 

ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

 

APOLA

 

 

Ακριβώς τρία (3) χρόνια μετά η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα θα αντιμετωπίσει στην 5η φάση (των 16) του κυπέλλου της ΕΠΣΑ (σεζόν 2018-2019) τον Ολ. Λιοσίων, έπειτα από την κλήρωση που έγινε το απόγευμα της 8ης Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.
ΤΟΤΕ (στις 18 Νοεμβρίου 2015) η Αγία Ελεούσα ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο Ταύρου Β΄ είχε υποδεχθεί για την φάση των 16 την ομάδα του Ολ. Λιοσίων, τον οποίο απέκλεισε στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού (στους 8 αποκλείστηκε από τον ισχυρό Ηλυσιακό).
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα Αγία Ελεούσα και Ολ. Λιοσίων είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Πολυκρέτης είχε πετύχει στο 31΄ το 1-0 για την ΑΠΕ, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει στο 87΄ ο Κίτσιος. Η παράσταση έληξε με το ίδιο σκορ (1-1) και η ομάδα της πόλης μας είχε πάρει την πρόκριση με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι. Πέναλτι: Κίτσιος (0-1), Βατίστας (1-1), Ντατσιωνάκης (άουτ), Λαναράς (2-1), Καμαριάρης (δοκάρι), Πολυκρέτης (3-1), Κωνσταντινίδης (3-2), Κλωνάρης (4-2). Είχαν διαιτητεύσει οι Γρίμμας Μ., Νιδριώτης Μ., Κολλιάκος Α.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Χρήστος Φίλης): Ζούκας, Μουστάκης, Καζάλας, Γιολδάσης, Βατίστας, Χρυσούλης, Κακαβάς (50΄ λ.τ. Καρτσωνάκης), Κλωνάρης, Μωϋσιάδης (81΄ Λαναράς), Πολυκρέτης, Ρούσσος.
ΟΛ. ΛΙΟΣΙΩΝ (Πέτρος Καπώνης): Τεννές, Βαλάκος, Ευαγγελάτος, Μηλιώνης, Γιάκας, Ξενάκης (62΄ Ντατσιωνάκης), Κωνσταντινίδης, Καρύδης, Καμαριάρης, Μίρτσεα (52΄ Κίτσιος), Μελέτης (80΄ Τσιτσίκος).
Έπειτα από την κλήρωση της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018, γηπεδούχος αυτή την φορά είναι ο Ολ. Λιοσίων και ο αγώνας με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 ή, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.
Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία ως τώρα στο κύπελλο ΕΠΣΑ και σίγουρα η αναμέτρηση με τον ισχυρό Ολ. Λιοσίων θα είναι, ομολογουμένως, δύσκολη. Η ομάδα της πόλης μας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, ενώ ο Ολ. Λιοσίων που τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, όπου έπειτα από 7 αγωνιστικές είναι στην 3η θέση με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 2 ήττες και τέρματα 9-3.
Στην φετινή διοργάνωση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα απέκλεισε διαδοχικά, το Γαλάτσι, την Κορωνίδα, τον Μικρασιατικό, τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ενώ ο Ολ. Λιοσίων (ως ομάδα της Α΄ ΕΠΣΑ ξεκίνησε από την 3η φάση), κέρδισε εντός έδρας στην φάση των 64 τον Διαγόρα Αιγάλεω με 2-0 και στην φάση των 32 απέκλεισε εντός έδρας τον Φωστήρα Ηλιούπολης (3-3 κανονική διάρκεια και παράταση, 3-0 στα πέναλτι).


Το πλήρες πρόγραμμα της φάσης των 16 του κυπέλλου ΕΠΣΑ για την σεζόν 2018-2019 έχει ως εξής:
Τράχωνες – Κηφισιά
Ολ. Λιοσίων – ΑΠΕ Αγία Ελεούσα
Κοψαχείλα – Άγιος Ιερόθεος
Αργυρούπολη – Νέα Ιωνία
Άρης Πετρούπολης – Καλλιθέα
Ηλυσιακός – Αγιαξ Ταύρου
Περιστέρι – Χαϊδάρι
Απόλλων Χαλανδρίου – Κένταυρος Βριλησσίων


(Κεντρική φώτο: Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα της σεζόν 2015-2016. Φωτογραφία τον Αύγουστο του 2015 από φιλικό αγώνα στο γήπεδο Χαϊδαρίου).

 

 

RMAK