ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

 

PANTZP

 

 

Θλίψη και μόνο θλίψη στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς έφυγε ξαφνικά από την ζωή τα ξημερώματα της 14ης Φβερουαρίου 2019 ο Δημήτρης Φιλίππου, ένας πιστός στρατιώτης του συλλόγου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο Δημήτρης Φιλίππου, ο γνωστός σε όλους «Παντζιαράς» (προσωνύμιο που του είχε δοθεί, καθώς όταν ο Φιλιππου έπαιζε στην ομάδα της Αγίας Ελεούσας την δεκαετία του 70 και του 80, μεσουρανούσε ο τερματοφύλακας του Άρη Θεσσαλονίκης, Γιώργος Παντζιαράς), ξύπνησε το πρωί, ετοιμάστηκε για την δουλειά του και εκεί μεταξύ 6.15 με 6.25, όταν έπινε τον καφέ του στο σπίτι του λίγο πριν αναχωρήσει, δεν ένιωσε καλά, πρόλαβε μόνο να φωνάξει στην σύζυγο του, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά και προφανώς μάλλον έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κρατικό της Νίκαιας, χωρίς, όμως, η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίσημη γνωμάτευση των αρμοδίων ιατρών θα γίνει γνωστή προς τους οικείους του, αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019. Ο Δημήτρης Φιλίππου, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών, έπαιξε στην Αγία Ελεούσα τις σκληρές δεκαετίες του 70 και του 80, ενώ τα τελευταία χρόνια καμάρωνε τον γιο του Βασίλη, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια παίζει στο ανδρικό τμήμα της ΑΠΕ. Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του, ο Δημήτρης Φιλίππου, υπήρξε από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, την οποία ακολοθούσε τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Η είδηση του χαμού του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Η διοίκηση της ομάδας, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, ο προπονητής κ. Τάκης Γιαννόπουλος, ο ιστορικός παράγοντας του σωματείου κ. Μιχάλης Γούναρης, άνθρωποι που συνδέθηκαν επί δεκατίες με τον Δημήτρη Φιλίππου, γνωρίζοντας την αγνή αγάπη του για τον σύλλογο, εκφράζουν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας και γιο του Βασίλη Φιλίππου, όπως και στην οικογένεια του, τα θερμά τους συλλυπητήρια.

 

 

panztia1

 

ΑΝΩΘΕΝ: Ο Δημήτρης Φιλίππου (δεξιά στην φώτο) παρακολουθεί αγώνα της ΑΠΕ στο γήπεδο Οριζομύλων, έχοντας δίπλα του, τους Μπάκα (αριστερά) και Κυβέλο (μέση).

 

 

PANTZD

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Φώτο αριστερά, ο Δημήτρης Φιλίππου μαζί με τον Νίκο Τυριακίδη, παρακολουθούν προπόνηση της ΑΠΕ, στα Ριμινίτικα. Δεξιά φώτο, ο Δημήτρης Φιλίππου με τον Γενικό Αρχηγό της ΑΠΕ Χρήστο Τσουκαλά, στην πρώτη φετινή προπόνηση της ΑΠΕ, στα Ριμινίτικα, τον περασμένο Αύγουστο.

 

 

MAMOK