ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΕΦΥΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

 

MARINARX

 

 

Δεν πρόβαλαν να στεγνώσουν τα δάκρυα στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα από το «φευγιό» του Δημήτρη Φιλίππου, παλιού τερματοφύλακα της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, που απεβίωσε στις 14 Φεβρουαρίου 2019 και η… μοίρα «χτύπησε» πάλι τον «κυανόλευκο» σύλλογο. (Είχε προηγηθεί στις αρχές της σεζόν, τον περασμένο Σεπτέμβριο ο θάνατος του Επιτίμου Προέδρου της Μάκη Ρούσσου).
Μια εμβληματική μορφή του σωματείου, ο Κώστας Μαρινάτος έφυγε από κοντά μας το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου 2019 σε ηλικία 69 ετών. Ήταν γεννημένος το 1950 στην Αντίπαρο. Σχετική ανάρτηση, ενημερώνοντας τους φίλους της ομάδας, για το αναπάντεχο γεγονός της ξαφνικής απώλειας του Κώστα Μαρινάτου, έκανε πρώτος ο προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Τάκης Γιαννόπουλος, ο οποίος υπήρξε και συμπαίκτης του, ενώ ο εκλιπών διετέλεσε και προπονητής της ΑΠΕ.
Ο συμπολίτης μας Κώστας Μαρινάτος, είδε περάσει από τους ερασιτέχνες του Αιγάλεω και αγωνίστηκε στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 70 στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ως τερματοφύλακας, όταν η ομάδα της πόλης μας είχε φτάσει μάλιστα και κοντά σε άνοδο στην τότε Β΄ Εθνική. Προς τα τέλη της δεκαετίας του 70 και για ένα φεγγάρι ήταν προπονητής – παίκτης, ενώ στην αρχή της δεκαετίας του 80 βοήθησε το σωματείο από το πόστο του προπονητή, ενώ συνέχισε μέχρι και το τέλος του βίου του να είναι πάντα δίπλα στην ΑΠΕ.
Η διοίκηση της ΑΠΕ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην σύζυγο και τις δύο θυγατέρες του Κώστα Μαρινάτου.

 

 

APPALAI

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ Αγία Ελεούσα από τα παλιά (αρχές δεκαετίας 70)! Ο Κώστας Μαρινάτος στην πάνω σειρά, δεύτερος από δεξιά.

 

 

MAMOK