«ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ» ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

sfakap

 

 

Μεγάλη η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως για την Ορθοδοξία, σήμερα 31 Μαρτίου 2019 και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, θα την θυμάται για πολύ καιρό… ελέω του ρέφερι Ιωσήφ Σφακιανάκη. Στο 3΄ του εντός έδρας ντέρμπι Αγία Ελεούσα – Λυκόβρυση για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, δηλαδή σε μία φάση σε πολύ καίριο χρονικό σημείο, ο Γιαννόπουλος σπρώχνεται πεντακάθαρα εντός της περιοχής της Λυκόβρυσης, και, όμως, σε αυτό το πέναλτι – μαρς (!), ο Σφακιανάκης δεν δίνει την παράβαση! Πολύπειρος ο διαιτητής Σφακιανάκης – με πάρα πολλές παραστάσεις σε μεγάλες εθνικές κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια – αλλά όχι αξιολογημένος πλέον, σε έναν ορισμό όπου η ΕΠΣΑ έβαλε αξιολογημένους επόπτες (την Μαρία Δέτση και τον Ιορδάνη Απτόσογλου) και έμπειρο διαιτητή! Αυτά ως προς τον ορισμό της τριπλέτας από την ΕΠΣΑ. Έτσι για την ιστορία!
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με πάρα πολύ κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου Οριζομύλων του Αιγάλεω, όπου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου επικράτησε ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ενώ άψογη ήταν και η φιλοξενία της ΑΠΕ προς την φιλοξενούμενη αποστολή.
Μετά το στείρο πρώτο ημίχρονο (0-0), στο 60΄ ο Σταματέλος με πλασέ στην απέναντι γωνία σημείωσε το 0-1 και στο 70΄ ο Πάγκας με ωραία ατομική ενέργεια, πλάσαρε και πέτυχε το 0-2. Στο 89΄ το πέναλτι του Ρούσσου βρήκε το δοκάρι.
Για την ΑΠΕ απομένουν πέντε αγωνιστικές – πέντε τελικοί, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια της για άνοδο, διατηρώντας ελπίδες, είτε απευθείας, είτε μέσω μπαράζ. Την επόμενη αγωνιστική (26η) η ομάδα της πόλης μας παίζει εκτός έδρας με τον Γκυζιακό.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης (44΄ Τσολάκος), Χατζημιχάλης, Λάππας, Κακαβάς, Σκεπετάρης (63΄ Περλέσι), Σιδέρης, Γιανννόπουλος, Μπάκας (69΄ Ρούσσος).
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Κουτσούκος, Κατσιώρης, Μιγκάκης, Σουλιώτης, Μήτογλου, Σαμεντίν (75΄ Ψαρομιχελάκης), Καβαλάρης, Πάγκας, Μαντατζής (80΄ Λιαδάκης), Σταματέλος (85΄ Βασιλόπουλος).

 

 

vath

 

 

LIXK