ΜΑΡΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΠ…

 

ROUSAS

 

 

…Βράζει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τα σοβαρά λάθη του διαιτητή Σφακιανάκη στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Λυκόβρυση για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, ματς που διεξήχθη το πρωί της 31ης Μαρτίου 2019 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω.
Σε δήλωση του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Αντιπρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Μάρκος Ρούσσος τόνισε: «Σήμερα το πρωί στο γήπεδο των Ορυζομύλων παίχτηκε μια κωμωδία με πρωταγωνιστή έναν ανεκδιήγητο διαιτητή ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του χειρούργου στερώντας από την ομάδα μας 2 πέναλτι, εκ των οποίων εκείνο στο 3ο λεπτό που θα το σφύριζε ακόμα και ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας.
Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το καταμαρτυρούν και αντίπαλοι αγωνιστές μας του Καματερού και της Ανθούπολης, οι οποίοι παρευρέθηκαν σε αυτή τη παράσταση. «Κύριε» Σφακιανάκη, η Αγία Ελεούσα είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, έχοντας δίπλα της παράγοντες με 20 και 30 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και δεν επιτρέπουμε ούτε σε σένα ούτε και στους ομοίους σου να παίζετε με την ιστορία και τους ανθρώπους της.
Να ξέρετε, όμως, ότι και να κάνετε, όσο και να μας πολεμάτε η Αγία Ελεούσα θα πάρει την άνοδο. Συγχαρητήρια στον κύριο Μητροφάνη, τον κύριο Ζερβό και τον κύριο Μαράνο για τους φετινούς ορισμούς στα παιχνίδια της ομάδος μας.
Κύριοι, πρέπει να σέβεστε τον αγώνα που κάνουν οι παράγοντες αυτή τη δύσκολη εποχή γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν ούτε διαιτητές, ούτε εσείς θα κρατάγατε την καρέκλα σας στην επιτροπή. Τέλος, στις επόμενες αγωνιστικές στείλτε μας για διαιτητή τον Γιακούμπ… Θα τον κερδίσουμε και αυτόν».
Σ.σ.: όλες τις πτυχές πιάσαμε σχετικά με την διαιτησία του Σφακιανάκη στον αγώνα ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – Λυκόβρυση. Σε άρθρο μας το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019 εμείς σχολιάσαμε με θρησκευτικό πρόσημο (…περί σταυροπροσκυνήσεως), ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Μάρκος Ρούσσος… ανέβασε επίπεδο εμπλέκοντας την υψηλή χειρουργική, φέρνοντας ως παράδειγμα τον περίφημο και κορυφαίο ανά την υφήλιο Αιγύπτιο Καρδιοχειρουργό, Σερ Μαγκντί Γιακούμπ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από την εγχείριση που είχε κάνει στον τότε (1988) Πρωθυπουργό της χώρας μας Ανδρέα Παπανδρέου.

 

 

kAIS