ΠΟΛΙΤΗΣ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ Η ΑΠΕ

 

POLIM

 

 

Μεταξύ των προσώπων που παρακολούθησαν την επιστημονική ημερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τις νέες ηλικίες, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» στην Αγία Βαρβάρα, ήταν και ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» κ. Γιάννης Πολίτης, ο οποίος στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μιχάλη Γιάγκα.

Ο Γιάννης Πολίτης, που λίγα χρόνια πριν μετείχε ως μέλος στο ΔΣ της ΑΠΕ, τόνισε σχετικά με την ημερίδα: «Συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το πρότζεκτ. Η ομάδα, η πόλη μας, η τοπική κοινωνία μας, έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες, που παράλληλα δείχνουν ότι πρέπει να ακολουθείται νέα πορεία όσο αφορά την οργάνωση και διαχείριση των ακαδημιών του συλλόγου. Σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια η ΑΠΕ χωρίς να έχει στην διάθεση της τα Ριμινίτικα έγινε αφαίμαξη παιδιών από την πόλη μας, που μετοίκησαν ποδοσφαιρικά σε ομάδες γειτονικών δήμων. Το τελευταίο διάστημα με τον επαναπατρισμό των ακαδημιών στα Ριμινίτικα γίνεται προσπάθεια να ξαναστηθεί ένα έργο από την αρχή. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει την στήριξη και την βοήθεια όλων μας. Η ΑΠΕ είναι το καμάρι της πόλης και μια από τις πιο ιστορικές και μαχητικές φανέλες του Αττικού ποδοσφαίρου. Ημερίδες σαν αυτή πρέπει να συνεχιστούν και να πυκνώσουν. Ο σύλλογος πρέπει να κάνει επίθεση στην κοινωνία και σιγά, σιγά να αποκτήσει το σωματείο πάλι τις δυνατές ακαδημίες του, που θα λειτουργούν εύρυθμα. Θέλει υπομονή, επιμονή και σύγχρονη αντίληψη, ένα δείγμα του οποίου παρακολουθήσαμε σε αυτή την ημερίδα. Καιρός, λοιπόν, η Αγία Ελεούσα να πρωτοπορήσει και στις νέες ηλικίες».

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Γιάννης Πολίτης, ο νεαρός Νεκτάριος Διαμάντης – ο 14χρονος που μετακινήθηκε από την ΑΠΕ στον Παναθηναϊκό – και ο Αρχιπροπονητής της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητρίου.

 

 

FOINIK