«ΧΡΥΣΗ» ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΚΩΤΗ

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

KOTLOARX

 

 



Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να έχει τελειώσει για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ιστορική ομάδα της πόλης μας έχει σταματήσει η περαιτέρω οργάνωση και διαχείριση θεμάτων και υποθέσεων ενόψει της νέας σεζόν 2019-2020.

 

Στο πλαίσιο των συνεργασιών, η διοίκηση του σωματείου προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική συμφωνία, καθώς όπως έγινε γνωστό στο «κλαμπ» των ισχυρών συμμάχων – συνεργατών και ενεργών χορηγών του σωματείου, ανήκει και το εργαστήριο κοσμημάτων του συμπολίτη μας επαγγελματία κ. Περικλή Κώτη.

 

Αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά, ο κ. Κώτης συμμετέχει και προσφέρει με τον δικό του τρόπο, σε φορείς, θεσμούς και συλλόγους, αποδεικνύοντας ότι ένας ακόμη υγιής και επιτυχημένος επιχειρηματίας της πόλης, στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια που λειτουργεί στην Αγία Βαρβάρα, και έχει σκοπό ο κοινωνικός ιστός να γίνεται καλύτερος.

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, στήριξης του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, το Εργαστήριο Κοσμημάτων «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΩΤΗΣ», αποτελεί ένα νέο «σύμμαχο» της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να στηριχθεί ο μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Αγία Βαρβάρα.

 

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Ταμίας της ΑΠΕ κ. Πάνος Καρατζάς, ο κ. Περικλής Κώτης και ο Γεν. Γραμματέας του σωματείου κ. Θεόδωρος Γουρνάς.

 

 

kotn