ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΗ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

APMATH

 

 

Στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός στου Ρέντη, βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαίου 2019, μέλη της διοίκησης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, σχετικά με την υπόθεση μετακίνησης του 14χρονου Γιάννη Μαθιούδη στους ερυθρόλευκους.

 

Ο Ταμίας της ΑΠΕ κ. Πάνος Καρατζάς (μικρή φώτο δεξιά πάνω) και ο Γεν. Γραμματέας της ομάδας κ. Θεόδωρος Γουρνάς (στο μεσαίο πλάνο της κεντρικής φώτο με το νεαρό Μαθιούδη το μεσημέρι της Πέμπτης στου Ρέντη), είχαν συνάντηση με τον γνωστό Εκδότη και εκπρόσωπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις ακαδημίες του συλλόγου, κ. Αντώνη Πίκουλα (φώτο αριστερά), όπου συζήτησαν τις τελικές λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του Μαθιούδη στις τάξεις του Ολυμπιακού.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεγάλο ρόλο και σε αυτή την ανάδειξη ταλέντου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (είχε προηγηθεί αυτή, του Νεκτάριου Διαμαντή από την Αγία Ελεούσα στον Παναθηναϊκό), έπαιξε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του σωματείου κ. Μιχάλης Δαλαταρόφ (μικρή φώτο δεξιά κάτω).

 

Ο 14χρονος Γιάννης Μαθιούδης (22/3/2005) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην ΑΠΕ και αγωνίζεται ως στόπερ. Στο φετινό πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣΑ με την φανέλα της ΑΠΕ έπαιξε σε 30 ματς και είχε 12 γκολ! Η ολοκλήρωση της μετακίνησης αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου.



LIXK