ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΕ ΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

ARKIRX

 

 

Ένας από τους επιχειρηματίες που εδώ και 2,5 χρόνια στηρίζει ολόθερμα το ιστορικό «οικοδόμημα» που λέγεται ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Γιάννης Κυριακούλης (κεντρική φώτο), ο οποίος μέσω της εταιρείας του «ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ», στηρίζει όχι μόνο το ποδοσφαιρικό σωματείο, αλλά παράλληλα και τον μαζικό αθλητισμό στην Αγία Βαρβάρα.
Με ανακοίνωση του το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιάννη Κυριακούλη για την ασταμάτητη στήριξη των προσπαθειών που καταβάλλονται.
Ο Γιάννης Κυριακούλης, με ρίζες από την Κρήτη και την ορεινή Γορτυνία του Νομού Αρκαδίας, εδώ και αρκετές δεκαετίες στηρίζει τις προσπάθειες ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, κοινωνικών δομών και τοπικών συλλόγων στα προάστια μας, ενώ να σημειώσουμε ότι κατά την δεκαετία του 90 έχει διατελέσει και Πρόεδρος στον ιστορικό Θεμιστοκλή Αιγάλεω.
Η εταιρεία «ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ», που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής και στα πλακίδια, θεωρείται από τις κορυφαίες στην ελληνική επικράτεια, ενώ τα γραφεία της εδρεύουν σχεδόν στα όρια Αιγάλεω – Αγίας Βαρβάρας.

Η «ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ» είναι εκ των Χρυσών Χορηγών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

KIRIA