ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 2019-2020

APTIM19

 

 

 

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η υλοποίηση του σχεδιασμού της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-2020, όπου η ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θα αγωνιστεί για 3η σερί σεζόν στην Β΄ ΕΠΣΑ.

 

Κινητικότητα υπάρχει σχετικά με το έμψυχο δυναμικό και αφορά, αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις, αποκτήσεις νέων παικτών (θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο μας τα επόμενα 24ωρα), αλλά σε αυτή την φάση έχει «κλειδώσει» το τεχνικό τιμ του σωματείου για τη νέα περίοδο, όπου ως συνήθως ο σύλλογος έχει πάντα υψηλές βλέψεις.

 

Σχετικά με το τεχνικό τιμ, για 3η συνεχόμενη σεζόν, στον πάγκο της ομάδας, θα είναι το πρόσωπο – τοτέμ στην ποδοσφαιρική ιστορία του σωματείου, ο Τάκης Γιαννόπουλος (πάνω σειρά / μεσαία φώτο). Μία από τις πιο εμβληματικές ποδοσφαιρικές μορφές που έχει αναδείξει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην σύγχρονη ιστορία της, ο Τάκης Γιαννόπουλος, θα είναι για 3η σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας και εν προκειμένω για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

 

Ο Τάκης Γιαννόπουλος, γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας, συμπυκνώνει με την παρουσία του στο σωματείο, ολόκληρες γενιές, καθώς ξεκίνησε από πολύ μικρός να αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα» χρώματα, πανηγύρισε ως παίκτης ανόδους από την Β΄ ΕΠΣΑ έως την Δ΄ Εθνική, αναδείχθηκε αρχισκόρερ της, αποτέλεσε από τα κορυφαία σέντερ – φορ των αθηναϊκών γηπέδων από τα μέσα της δεκαετίας του 80, έπαιξε με την ΑΠΕ και στα εθνικά πρωταθλήματα της Δ΄ Εθνικής, ενώ μετά το τελείωμα της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ως πρόσωπο ευρείας αποδοχής και τοπικής συσπείρωσης, διετέλεσε και Πρόεδρος του συλλόγου. Ακολούθησε η προπονητική του καριέρα, όπου για μια δεκαετία ήταν προπονητής στις εξαιρετικές ακαδημίες του Πανερυθραϊκού και το καλοκαίρι του 2017, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για την ιστορία της ΑΠΕ, καθώς η ομάδα είχε υποβιβαστεί στην Β΄ ΕΠΣΑ, εν μέσω πολύ δύσκολων συνθηκών, ήταν αυτός που χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της και «έχτισε» ένα νεανικό μάχιμο σύνολο, ανεβάζοντας από τότε και κάθε χρόνο το αγωνιστικό επίπεδο, κάνοντας το «κυανόλευκο» σωματείο πάλι υπολογίσιμο και αξιόμαχο.

 

Όσο αφορά, μία άλλη πολύ σπουδαία ποδοσφαιρική μορφή του συλλόγου, ο Κώστας Κωνσταντινίδης (πάνω σειρά / δεξιά φώτο), ο οποίος έχει καθίσει και ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της ΑΠΕ, αλλά και σε Δάσος Χαϊδαρίου, Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, φέτος δεν θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιαννόπουλου, αλλά καταλαμβάνει μία πιο επιτελική θέση, καθώς θα είναι ο σκάουτερ – αναλυτής του ανδρικού τμήματος, ενώ παράλληλα θα είναι και προπονητής στις ακαδημίες της ΑΠΕ. Ακούραστος «εργάτης» της ομάδας ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος από το 1988 και σε πολύ μικρή ηλικία ήταν βασικό μέλος της ΑΠΕ πανηγυρίζοντας ανόδους από την Α΄ ΕΠΣΑ σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική, ενώ ακολούθως έπαιξε και στον Βύζαντα Μεγάρων.

 

Νέος άμεσος συνεργάτης και βοηθός προπονητή του Τάκη Γιαννόπουλου ορίστηκε από την διοίκηση ο Αλέξης Γκουτσούλας (κάτω σειρά / φώτο αριστερά). Ο Αλέξης Γκουτσούλας, που εκπροσωπεί την φιλοσοφία του σύγχρονου ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί σε ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, ενώ κατά την τελευταία 4ετία έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο ως προπονητής στην ανασύσταση και αναδιοργάνωση των ακαδημιών της Αγίας Ελεούσας, όπου βέβαια θα συνεχίσει και εκεί να απασχολείται.

 

Επικεφαλής – Γυμναστής του ανδρικού τμήματος θα είναι ο Νίκος Νταλαμπίρας (κάτω σειρά / μεσαία φώτο), ο οποίος είναι και παράλληλα ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών. Ο εν λόγω διαπιστευμένος και έμπειρος γυμναστής θα επιμεληθεί όλων των προγραμμάτων εκγύμνασης κατά την προετοιμασία, αλλά και ολόκληρης της σεζόν, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο άμεσος συνεργάτης του σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα.

 

Ο Νίκος Νταλαμπίρας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλωμάτων UEFA, ενώ κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε ΑΕ Νίκαιας, Διαγόρα Αιγάλεω, Άγιο Δημήτριο, Χαραυγιακό, Κερατσίνι, Ιωνικό και Αιγάλεω.

 

Τέλος, ο Βασίλης Τρίχος (κάτω σειρά / δεξιά φώτο) θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, συνεπικουρούμενος από τον γιο του, Νίκο. Ο Βασίλης Τρίχος διαθέτει εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο έχοντας δίπλωμα UEFA A, με ειδικότητα στην προπόνηση τερματοφυλάκων, έχει διατελέσει προπονητής πολλά χρόνια σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής, ενώ είναι ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Τερματοφυλάκων Trichos Goalkeeper Academy.


monot