ΑΡΩΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ο ΤΑΚΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

SPAP

 

 

 

 

Μπορεί να είναι γέννημα – θρέμμα παιδί της Αγίας Βαρβάρας, αλλά στο ποδόσφαιρο, έγινε ευρύτερα – αθλητικά – γνωστός, δρέποντας δάφνες ως παράγοντας με τον ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου στην κορύφωση της πορείας του και επί θητείας του στην Προεδρία, ο γειτονικός σύλλογος την σεζόν 2013-2014 έφτασε, ως πρωταθλητής Αθήνας, μέχρι τα μπαράζ ανόδου από την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ προς την Γ΄ Εθνική.

Ο λόγος για τον συμπολίτη μας, επιτυχημένο επιχειρηματία και νυν στέλεχος – μέλος (Ταμίας) της Β5 ΝΟΔΕ, κ. Τάκη Σπίνουλα, ο οποίος ποτέ δεν ξεχνάει μια από τις μεγάλες αδυναμίες του, το ιστορικό σωματείο της Αγίας Βαρβάρας, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο Τάκης Σπίνουλας, που αγαπά πραγματικά το ποδόσφαιρο και πρωτίστως το ερασιτεχνικό, εδώ και πολλά χρόνια, με τον δικό του τρόπο, βοηθά και στηρίζει πάρα πολλά σωματεία των περιοχών μας.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Τάκης Σπίνουλας και η επιχείρηση του, το κορυφαίο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» - εδρεύει στο Χαϊδάρι – θα είναι αρωγοί της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τη νέα σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Ήδη, σε μία πρώτη ενέργεια του, θα είναι αρωγός – χορηγός ιματισμού για το αρχικό στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου.

Στην κεντρική φώτο, στο αριστερό πλάνο, ο Τάκης Σπίνουλας με τον προπονητή της ΑΠΕ, Τάκη Γιαννόπουλο και στο δεξί πλάνο, ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας με το «βαρύ πυροβολικό» της επίθεσης της «Αγίας», Αλέξανδρο Ρούσσο.

 

 

 

KATLEZ