ΜΕ Nivo Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (40 ΦΩΤΟ)!

 

 

NIVAPE

 

 

 

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από την τεράστια και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο του τραγουδιού (χιπ – χοπ, ραπ)! Οι πιο παλιοί τον θυμόμαστε, πέρα από την αγάπη του για την τέχνη από μικρός (σκίτσο, κτλ.), στα μικράτα του αρχές δεκαετίας 80, να είναι θαυμαστής του «Φάντομ», του τότε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Νίκου Σαργκάνη, όταν ο σπουδαίος πορτιέρο ήταν στα φόρτε του (η βραδιά στην Κοπεγχάγη, κτλ.)! / Εν συνεχεία οι φίλοι από την κάτω Αγία Βαρβάρα τον πρόλαβαν και ως κορυφαίο Dj της εποχής στην LOFT Δυτικής Αθήνας (στην πρώην Γιορτή του Κρασιού στο Δαφνί Χαϊδαρίου), όπως και στέλεχος στο METROPOLIS στην Πανεπιστημίου!

Το απόγευμα, πάντως, της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2019, ο δικός μας Νίκος – Nivo – Βουρλιώτης, ως νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αγίας Βαρβάρας, … πάτησε γήπεδο και βρέθηκε στην έδρα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τα Ριμινίτικα, στον αγιασμό του ιστορικού σωματείου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Επικεφαλής, της Δημοτικής Αντιπροσωπείας, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, ενώ έδωσαν το παρών ακόμη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Βόσσος, οι Αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Μαριάννα Τουμαζάτου, Γιάννης Πουλάκης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ Αλεξάνδρα Φέγγη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κλειτσής, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Μίχος και ο πρώην Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα Κώστας Βόσσος.

 

 

 

LIXK

 

 

 

AG1

 

AG2

 

AG3

 

AG4

 

AG5

 

AG6

 

 

kAIS

 

 

 

AG7

 

AG8

 

AG9

 

AG10

 

AG11

 

 

monot

 

 

 AG12

 

AG13

 

AG14

 

AG15

 

 

AG16

 

 

 AG17

 

 

 

KREXEX

 

 

AG18

 

AG19

 

AG20

 

AG21

 

 

AG22

 

 

 

ILPOSTONEW

 

 

 

AG23

 

AG24

 

 

AG25

 

 

AG26

 

 

AG27

 

 

AG28

 

 

 

MAMOK

 

 

 

AG29

 

AG30

 

 

AG31

 

 

AG32

 

AG33

 

AG34

 

 

YESSNEW