ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ

ΣΤΟ ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

DAFAPEX

 

 

 

Είχε… σασπένς το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, μεταξύ Δάφνης Π. Φαλήρου και ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019 στο γήπεδο «Σ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ».

Η Δάφνη Π. Φαλήρου προηγείται με 1-0 από το 32΄ με κεφαλιά του Ποζίδη στο πρώτο δοκάρι έπειτα από κόρνερ, ενώ οι γηπεδούχοι, που παίζουν με αντεπιθέσεις έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βλαχάκη στο 39΄.

Η Αγία Ελεούσα, προσπαθεί με κοντρόλ παιχνίδι να επιβάλλει τον ρυθμό της και είχε δύο καλές στιγμές με Ρούσσο και Γιαννόπουλο, ενώ οι γηπεδούχοι που στηρίζονται σε αντεπιθέσεις, έχουν βρει απέναντι τους τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της ΑΠΕ, Ρούμπα, ο οποίος σε δύο – τρεις περιπτώσεις έχει αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Η φάση που προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ξεκίνησε από αντεπίθεση, όπου ο Ρούμπας απέκρουσε σε τετ – α- τετ και οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ. Στην εξέλιξη του ο Ποζίδης σηκώθηκε στο ύψος του πρώτου δοκαριού και με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ (1-0) την Δάφνη Π. Φαλήρου.

 

Διαιτητής ο Ευθυμίου με Επόπτες τους Γαλάνη και Διαμάντη.

 

Οι ομάδες ξεκίνησαν ως εξής:

 

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Λαχανάς, Ιωαννίδης, Πάλλας, Καραβίδας, Κόθρας, Λυκουρόπουλος, Καββαδίας, Βλαχάκης, Μιρβελασβίλι, Ποζίδης, Κωνσταντινίδης.

Στον πάγκο ήταν οι Νεφρός, Κακάτης, Μπεκατώρος, Πασβάντης, Βλαχάκης Ι., Πυλαρινός, Καφετζής.

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος, Μπίκος, Μενάϊ, Χατζημιχάλης, Βασιλάρης, Ξενάκης, Παούρης, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Ρούσσος.

Στον πάγκο ήταν Μακρυωνίτης, Λάμπρου, Φίλης, Ζαφειρόπουλος, Τζίλιος, Σπύρου, Αβράμης.

 

 

FOINIK