ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕ

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ

KTISTAPE

 

 

 

Πριν από λίγα 24ωρα γνωστοποιήθηκε η επαναδραστηριοποίηση των παλιών παραγόντων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ.κ. Γιώργου Καλαντζή (μικρή φώτο / αριστερά πάνω), Σταύρου Βαγγέλη (μικρή φώτο / αριστερά κάτω), οι οποίοι σε αυτή την κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν έρχονται και επίσημα να στηρίξουν την ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στην προσπάθεια που κάνει για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει δυναμικά την επάνοδο της στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας.

Οι Γιώργος Καλαντζής, Σταύρος Βαγγέλης, δεν είναι, όμως, τα μοναδικά μέλη που εισέρχονται στο ΔΣ, καθώς μία ακόμη δυναμική επιστροφή στις επάλξεις της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες, γεγονός που αποδεικνύει ότι σε αυτή την… μάχη που δίνει ο σύλλογος, οι αληθινοί φίλοι του προσέρχονται για να τον στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις.

Μετά από τρία (3) χρόνια στο πλευρό του «κυανόλευκου» σωματείου επιστρέφει ο συμπολίτης μας, πρώην Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και επιτυχημένος επιχειρηματίας, κ. Στέφανος Κτιστάκης (μεγάλη, δεξιά, φώτο).

Μπορεί ο φόρτος των επιχειρηματικών του δράσεων να συνεχίζει να είναι απαιτητικός, αλλά όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν παρέλειπε να ενημερώνεται ουσιαστικά για τα δρώμενα στην ΑΠΕ. Στην προκειμένη στιγμή και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, σε μια περίοδο, που στον σύλλογο δεν περισσεύει κανείς, ο Στέφανος Κτιστάκης έχοντας πάντα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους παράγοντες του σωματείου, έθεσε τον εαυτό του κοντά στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

«Επί καθημερινής βάσης ενημερωνόμουνα για την ομάδα και να ξέρετε ότι σε όλη την δική μου γενιά, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αποτελεί το ισχυρό σύμβολο της πόλης μας. Έχοντας διαγράψει παρελθούσες καταστάσεις και θεωρώντας ορισμένα παλιά περιστατικά, περασμένα – ξεχασμένα, ενεργοποιούμαι με ευθύνη, στηρίζοντας με αγάπη και πάθος, το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που λέγεται ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, γιατί πιστεύω ότι είναι χρέος και καθήκον μας να φροντίσουμε η ομάδα να έχει καλύτερες μέρες», μας επεσήμανε ο κ. Στέφανος Κτιστάκης.

 

 

 

AKMONSAd