…ΣΟΚ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

ORXKATAP

 

 

 

 

Έφτασε η μεγάλη μέρα, η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, όπου το βράδυ η ιστορική ομάδα της πόλης μας, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, διοργανώνει την καθιερωμένη χοροεσπερίδα της στο κορυφαίο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι, ιδιοκτησίας του συμπολίτη μας και ένθερμου φίλου της ΑΠΕ, κ. Τάκη Σπίνουλα, ο οποίος μπορεί να διετέλεσε επιτυχώς Πρόεδρος στον γειτονικό ΑΟ Χαϊδαρίου, αλλά ποτέ δεν έκρυψε την μεγάλη του αγάπη για το σωματείο της πόλης μας!

 

Για προσκλήσεις δεν το συζητάμε… Αν ήταν εισιτήρια αγώνα, θα κάναμε λόγο για «μαγικά χαρτάκια» και… μαύρη αγορά! … Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει! Απλώς κάντε κρατήσεις για την επόμενη εκδήλωση της ομάδας!

 

Όμως, αυτό που… σοκάρει, είναι «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»! Ο Τάκης Σπίνουλας, χθες Πέμπτη, κάλεσε, τον πληκτρά Πάνο Κουρμπαλή (φώτο / πρώτος από αριστερά), τον τραγουδιστή και μπουζουκτσή Λευτέρη Στεφανόπουλο (φώτο / δεύτερος από αριστερά), την τραγουδίστρια Βάσια – Ρέα Τόσκα (κεντρική φώτο), και τον βιολιστή Βασίλη Σταμόπουλο (φώτο / πρώτος από δεξιά), δηλαδή την ορχήστρα του καταστήματος και με σοβαρό ύφος τους είπε τα εξής: «… Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά χορεύει στο μαγαζί η ομάδα της πόλης μου, η ομάδα της καρδιάς μου! Δώστε τα όλα. Διαλύστε τους στην διασκέδαση. Θέλω να κάνετε την καλύτερη εμφάνιση σας. Κάντε το Βιετνάμ το μαγαζί! Γκρεμίστε το»!

 

ΤΑΚΗ… ΡΙΧΤΟ,… για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

 

Υ.Γ.: Από τις αγαπημένες ταινίες του Τάκη Σπίνουλα (ναι είναι και σινεφίλ… έχει δει όλα τα τούρκικα, ενώ τελευταία – όπως μου είπε – έμαθε και το NETFLIX) το «Όλα είναι δρόμος», και αφορμή για να σας παραθέσουμε το παραπάνω σενάριο!



KNARXOR