…ΧΟΡΕΨΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΛΣ

 

 

 

 

 

Ο ΡΟΥΣΣΟΣ!

 

ROUSGAD

 

 

Από ζεϊμπέκικο (όπως και σκοράρισμα) καλά πάει ο σέντερ – φορ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο Αλέξανδρος Ρούσσος, καθώς είχαμε την ευκαιρία να το επιβεβαιώσουμε στην πρόσφατη χοροεσπερίδα (σχετική κεντρική φώτο) της ομάδας την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

Λόγω των ημερών, όμως, και επειδή είμαστε ευρωπαίοι και μετέχουμε του δυτικού πολιτισμού, ο ταλαντούχος επιθετικός το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019,… χόρεψε χριστουγεννιάτικο βαλς (βιεννέζικο κατά προτίμηση) την αντίπαλη ομάδα του Αγίου Δημητρίου και με δικό του γκολ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κέρδισε εντός έδρας (γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ / Χαϊδάρι) με 1-0 για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Μία πολύ σημαντική νίκη, αποτέλεσμα με το οποίο η ΑΠΕ θα κάνει καλές γιορτές, καθώς κατοικοεδρεύει μόνη της στην 2η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, και δείχνει έτοιμη μετά από τρεις σεζόν στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, να επιστρέψει στα… σαλόνια της Α΄ ΕΠΣΑ!

Δυνατό το αθηναϊκό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ μεταξύ Αγίας Ελεούσας και Αγίου Δημητρίου, με το γκολ που έκρινε την συνάντηση να σημειώνεται στο 31΄. Η ΑΠΕ βγήκε στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Σιδέρη που βρισκόταν δεξιά, ο τελευταίος βρήκε τον Ρούσσο, ο οποίος με ωραίο δυνατό πλασέ με το αριστερό πόδι, στόχευσε όπως έπρεπε και παρά την ασθενή απόκρουση του Παπαχριστόπουλου, η μπάλα πήγε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Στο 70΄ ο πορτιέρο Παπαχριστόπουλος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ρούσσο και αποβλήθηκε.

 

Έπειτα από 14 ματς η ΑΠΕ είναι στην 2η θέση με 33 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 3 ήττες και τέρματα 28-8. Η ομάδα της πόλης μας είναι η μοναδική στον όμιλο (16 σωματεία), αλλά και σε όλη την Β΄ κατηγορία (48 ομάδες) χωρίς ισοπαλία. Επίσης έχει την 2η καλύτερη επίθεση του ομίλου με 28 γκολ ενεργητικό, αλλά την καλύτερη άμυνα στον όμιλο, με μόλις οκτώ (8) γκολ παθητικό. Επίσης η ΑΠΕ διευρύνει το νικηφόρο εντός έδρας σερί, καθώς έχει 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος Ιωαν., Μεναϊ, Σιδέρης, Βασιλάρης, Κακαβάς, Παούρης, Ξενάκης, Γιαννόπουλος (70΄ Χατζημιχάλης), Ρούσσος (65΄ Μαντατζής).

 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Παπαχριστόπουλος, Μπαγκντασαριάν (75΄ Τσεβάς), Τοτολίδης (60΄ Ντούβλης), Τάγκαλος (82΄ Οσκανιάν), Σκόνδρας, Αδαμίδης, Αρώνης, Καρτσιώλας, Νικολάου (50΄ Νικολόπουλος), Σιάνη, Κυριακάκης.

 

 

kotn