ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΟΥΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

GOUNDAF

 

 

 

 

Δεν συνηθίζει τις δημόσιες τοποθετήσεις και δηλώσεις ο ιστορικός παράγοντας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Μιχάλης Γούναρης, αλλά η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας δίνει αύριο το πρωί (στις 11), Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020, στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» στο Χαϊδάρι, το κρισιμότερο αγώνα της τελευταίας τριετίας, χρονικό διάστημα όπου λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Η ΑΠΕ υποδέχεται για την 19η αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας της Αθήνας, την Δάφνη Π. Φαλήρου, και ο Μιχάλης Γούναρης έκανε την εξαίρεση – παρέμβαση, όπου απηύθυνε κάλεσμα προς όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι καθήκον κάθε υγιούς φιλάθλου της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και κάθε κατοίκου του δήμου μας, που αγαπά πραγματικά την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το πρωί της Κυριακής να βρεθεί στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ στο Χαϊδάρι και σθεναρά να υποστηρίξουμε την ομάδα μας, σε έναν αγώνα, όπου με νίκη, πλησιάζουμε ακόμη πιο πολύ τον στόχο της ανόδου από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία. Καλώ τους φίλους της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, να δημιουργήσουν ένα ζεστό ποδοσφαιρικό κλίμα και να σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι παίκτες μας εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η ΑΠΕ είναι η ζωντανή ιστορία της πόλης μας».

Στην κεντρική φώτο (σε πρώτο πλάνο), ο Μιχάλης Γούναρης, όρθιος στην εξέδρα του γηπέδου Οριζομύλων Αιγάλεω, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, παρακολουθώντας την συνάντηση, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – Ανθούπολη. Αριστερά πάνω, διακρίνεται ο χορηγός της ομάδας Ηλίας Μαρκατσέλης, δεξιά πάνω (με το γαλάζιο μπουφάν) ο ένθερμος φίλαθλος της ΑΠΕ, Γιάννης Μυρωδιάς, καθήμενος δεξιά κάτω ο εμβληματικός βετεράνος παίκτης της ΑΠΕ, Σάκης Κακαβάς, και ακριβώς από πάνω του (κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό), ο φίλος του σωματείου, δημοσιογράφος (ETHNOS.GR), Γιάννης Πολίτης.

 

 

 

 

KREXEX