ΣΤΟ «ΦΩΣ» Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

GIANNOPEX

 

 

Την είδηση της αποχώρησης του προπονητή Τάκη Γιαννόπουλου από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, δημοσίευσε, σήμερα Δευτέρα 11 Μαίου 2020, η εφημερίδα «ΦΩΣ», στην στήλη «ΑΘΗΝΑΪΚΑ» υπό την επιμέλεια του καλού και έμπειρου δημοσιογράφου, Ευτύχη Μαθιουδάκη.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, αποχωρεί με προσωπική επιλογή και μάλλον θα βοηθήσει την ομάδα από άλλο πόστο, καθώς όπως γνωρίζουμε όλοι, εκτός από εμβληματική ποδοσφαιρική μορφή του συλλόγου, κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και Πρόεδρος. Το πιθανότερο είναι ότι επιστρέφει στην διοίκηση, όπου σίγουρα και εκεί θα είναι τεράστια η συμβολή του.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος, ήταν τα τελευταία τρία (3) δύσκολα χρόνια προπονητής στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου ανέλαβε την ομάδα στις 3 Ιουλίου 2017, όταν είχε πέσει από την Α΄ Αθήνας, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο ανόρθωσης της, και την παραδίδει στις 11 Μαίου 2020, με την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΑ για την περίοδο 2020-2021.

Σε αυτές τις τρεις (3) ποδοσφαιρικές σεζόν, ο Τάκης Γιαννόπουλος κοουτσάρισε τον σύλλογο σε 82 ματς πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, καταγράφοντας 50 νίκες, 12 ισοπαλίες, 20 ήττες και τέρματα 172-86 (μ.ο. 2,09 – 1,04).

Επίσης, την περασμένη σεζόν 2018-2019, είχε οδηγήσει την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ με την αποχώρηση του Γιαννόπουλου, από την εφημερίδα «ΦΩΣ».

 

 

gianmes

 

 

 

LIXK